Koekjes van De Koekfabriek voor gasten Landal GreenParks


In de centrale bakkerij van De Koekfabriek worden de koekjes gemaakt voor Landal GreenParks

Leisureparken - Landal GreenParks gaat op 15 vakantieparken de koekjes van De Koekfabriek serveren. In totaal gaat het om ruim 1 miljoen handgemaakte koekjes, die gasten krijgen bij hun warme dranken. De samenwerking is bijzonder: bij De Koekfabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Dankzij de samenwerking met Landal GreenParks kunnen circa tien structurele werkplekken worden opgevuld.

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, ex-gedetineerden, statushouders, ex-thuislozen, jongeren die hun opleiding niet hebben kunnen afmaken et cetera. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. “We zijn enorm blij met de samenwerking met Landal GreenParks. Heel fijn is dat met deze opdracht de continuïteit voor onze bakkers is geborgd. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een kans om terug te keren in de maatschappij en daar is het ons allemaal om te doen,” aldus Arthur de Neree, directeur (Cookie Executive Officer) bij De Koekfabriek. 

Wageningen

De koek voor Landal GreenParks wordt gebakken in de centrale bakkerij in Wageningen, waar het grootste deel van de jaarlijkse productie gebakken wordt. De Koekfabriek heeft verder nog bakkerij-winkels in het centrum van Utrecht, Arnhem en Rotterdam.

Bron: Landal/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDormio en Roompot bereiken akkoord over 30 vakantieparken

Overname - Dormio Group en Roompot hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over de verkoop van een dertigtal Nederlandse parken. Met de voorgenomen verkoop beoogt Roompot goedkeuring te ontvangen van de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor de overname van Landal GreenParks.

Lees bericht


Samenwerking Jacobs Douwe Egberts en TopParken

Samenwerking - Jacobs Douwe Egberts Professional en de vakantieparken van TopParken zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat uit de levering van Pickwick thee, Douwe Egberts koffie, koffiemachines en diverse joint promotions.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid