La Place Express Rotterdam test zelfscanmodule


Op de foto de nieuwe La Place locatie in Rotterdam

Formulenieuws – La Place gaat bij de eerste La Place Express-locatie in Rotterdam een pilot doen met een zelfscanmodule. De locatie in FORUM die donderdag 10 juni opengaat heeft daarnaast het nieuwe ‘All day good food fast’-assortiment afgestemd op de behoeften van mensen die onderweg zijn.

Hoewel er een hoge bar en tafeltjes aanwezig zijn met zo’n tien zitplaatsen, is de locatie vooral ingericht voor afhalen. Om gasten daarbij nog sneller te kunnen helpen, is La Place op de locatie gestart een pilot met zelfscanmodules waarbij gasten verpakte producten zelf kunnen scannen en een bestelling kunnen plaatsen bij de barista voor een koffie bij de koffiebar. Deze wordt dan bij het pick-up point voor de gast klaargezet.

Mobile order

Ook heeft La Place het bestel- en betaalproces geoptimaliseerd met de mogelijkheid om een mobile order te plaatsen. Klanten kunnen hierbij ter plekke bestellen of hun bestelling vooraf online doorgeven. De take-away bestelling staat dan op het afgesproken tijdstip klaar om meegenomen te worden.

Jumbo-producten

La Place Express biedt ook een ‘La Place voor Thuis’ assortiment met producten om thuis snel een maaltijd klaar te maken. Dit aanbod wordt aangevuld met Jumbo producten, waarmee je voor elk moment van de dag gerechten en tussendoortjes kunt samenstellen. Er staan zo’n 100 nieuwe gerechten en seizoenproducten op de kaart.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HMSHost opent vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza

Formulenieuws - HMSHost Nederland opende deze week de deuren van de vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza. Bezoekers en reizigers kunnen hier elk moment van de dag terecht voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Naast het on-the-go-assortiment, kunnen gasten hier ook hun producten bestellen en ter plekke laten bereiden.

Lees bericht


La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht



Jumbo presteert goed, het wachten is op La PLace

Cijfers - Jumbo doet op alle fronten goede zaken, alleen de coronamaatregelen blijven de La Place-restaurants parten spelen. De omzet over het eerste half jaar nam vrijwel volledig autonoom toe met 5,3% ten opzichte van eerste helft 2020 en kwam uit op €5,36 miljard. Een stijging met €268 miljoen. Omdat de groei van 5,3% hoger is dan de gemiddelde marktgroei in de sector van circa 5%,...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid