Lamb Weston introduceert aardappelwedges met hopsmaak


Aardappelwedges met hopsmaak bij Lamb Weston

Introductie – Lamb Weston introduceert Brewer’s Wedges, een combinatie van krokante aardappelwedges met een lichte hopsmaak, die doet denken aan een koele blonde. Volgens de producent zijn Brewer's Wedges met hopsmaak goed te combineren met andere smaken en kunnen chefs er alle kanten mee op.

Voor Brewer’s Wedges gebruikt Lamb Weston hele aardappelen met schil en worden de wedges in verschillende maten gesneden. Dit geeft ze een handgesneden en ambachtelijke uitstraling. In combinatie met hun natuurlijke aardappelsmaak is dat wat de hedendaagse consument verlangt, aldus Lamb Weston. Met Brewer's Wedges laten chefs zien dat ze iets nieuws durven te proberen, aldus de producent. Bart Oostwouder, Country marketeer Benelux & Scandinavië: “Nu restaurants weer open zijn voelt uit eten gaan meer als een traktatie dan voor de pandemie. Consumenten zijn meer dan ooit op zoek naar unieke ervaringen en willen nieuwe smaken, structuren en gerechten op hun bord proberen. Met de Brewer’s Wedges bieden we een smaakcombinatie aan die men thuis niet heeft en spelen we in op het avontuurlijke gevoel dat de consument zoekt”.

Brewer’s Wedges zijn ook met succes getest voor afhaalmenu's en bezorgdiensten. Dankzij hun glutenvrije hopbeslag zijn ze hiervoor zeer geschikt, omdat ze langer op temperatuur blijven. De wedges kunnen ook in een hetelucht friteuse of in de oven worden bereid.

Bron: Lamb Weston/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vernieuwde opzet jaarlijkse prijzen Vriesvers Platform

Verkiezingen - Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland Naaldwijk en Albert Heijn Pollemans Etten-Leur zijn de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2023’. Beste A-merk werd Lamb Weston Grill Fries en beste VriesVers Product van het Jaar Huismerk werd Albert Hein Edamame Bonen. Het product Wochi Mochi Vanilla Strawberry van Bieze Food won de innovatieprijs.

Lees bericht


Lamb Weston introduceert Frites Atelier-Frites voor de horeca

Introductie – Frietmaker Lamb Weston introduceert in samenwerking met Sergio Herman de Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en restaurants. Volgens Sergio Herman is het product met de krokante coating en zachte textuur aan de binnenkant ‘uniek in zijn soort en het beste alternatief voor verse frites’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid