Lamb Weston introduceert Frites Atelier-Frites voor de horeca


De Frites Atelier-frites van Sergio Hermans nu ook voor het horecasegment

Introductie – Frietmaker Lamb Weston introduceert in samenwerking met Sergio Herman de Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en restaurants. Volgens Sergio Herman is het product met de krokante coating en zachte textuur aan de binnenkant ‘uniek in zijn soort en het beste alternatief voor verse frites’.

Sergio Hermans opende in 2016 het eerste Frites Atelier. Daarna volgde meer locaties. Om deze schaalvergroting aan te kunnen ontwikkelde de chef kok samen met Lamb Weston  een eigen frites. Deze komt nu ook beschikbaar voor andere restaurants. De Frites Atelier-Frites worden bevroren geleverd en kunnen direct de frituurpan in. Het invriezen van de aardappel is onderdeel van het recept van Sergio Herman.

Bron: Lamb Weston/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vernieuwde opzet jaarlijkse prijzen Vriesvers Platform

Verkiezingen - Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland Naaldwijk en Albert Heijn Pollemans Etten-Leur zijn de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2023’. Beste A-merk werd Lamb Weston Grill Fries en beste VriesVers Product van het Jaar Huismerk werd Albert Hein Edamame Bonen. Het product Wochi Mochi Vanilla Strawberry van Bieze Food won de innovatieprijs.

Lees bericht


Twee nieuwe Limited Edition-toppings bij Frites Atelier

Formulenieuws - Frites Atelier is altijd op zoek naar nieuwe smaken en combinaties. Voor deze lente en zomer heeft initiatiefnemer achter het horecaconcept en chef kok Sergio Herman zich laten inspireren door de rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië met de Limited Edition 'Creamy Carbonara' en de 'Thai ChickenSpecial'.

Lees bericht

Frites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

Lees bericht

Lamb Weston introduceert aardappelwedges met hopsmaak

Introductie – Lamb Weston introduceert Brewer’s Wedges, een combinatie van krokante aardappelwedges met een lichte hopsmaak, die doet denken aan een koele blonde. Volgens de producent zijn Brewer's Wedges met hopsmaak goed te combineren met andere smaken en kunnen chefs er alle kanten mee op.

Lees bericht



Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid