Frites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials


De Fish Burger heeft een krokant gepaneerde, vers gevangen, kabeljauwfilet met huisgemaakte tartaarsaus, gepekelde groenten, crunchy zeewier en een zachte melk bun

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

De nieuwe smaken nemen de klant mee naar de zomerse sfeer van Italië tot diep in het Arabische sprookje van duizend-en-één-nacht. ‘De invloeden van de diverse culturen en keukens komen sterk naar voren in de nieuwe specials’, aldus Frites Atelier. De frites special Arabic Baba & Feta is een combinatie van een mild-pittige auberginedip met feta, aioli mayonaise, pittige harissa met bieslook en frites, met pistache crunch on top. De Fish Burger heeft een krokant gepaneerde, vers gevangen, kabeljauwfilet met huisgemaakte tartaarsaus, gepekelde groenten, crunchy zeewier en een zachte melk bun.

Frites Atelier 

Frites Atelier is een fritesconcept waarin smaak, ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid worden samengebracht. Het fast-casual foodconcept heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent, Brussel en in Designer Outlet Roosendaal.

Bron: Frites Atelier/@FoodClicks

De frites special Arabic Baba & Feta

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaomzet in 2023 met 6% gegroeid

Analyse – De omzet in de Nederlandse cafetaria’s is in het afgelopen kalenderjaar met 6,2% toegenomen. Dat is exact hetzelfde groeicijfer als dat van 2022 ten opzichte van 2021. De omzetten in de laatste drie maanden van 2023 waren zelfs gelijk aan die van 2022 dus omzetgroei van 0%.

Lees bericht


Twee nieuwe Limited Edition-toppings bij Frites Atelier

Formulenieuws - Frites Atelier is altijd op zoek naar nieuwe smaken en combinaties. Voor deze lente en zomer heeft initiatiefnemer achter het horecaconcept en chef kok Sergio Herman zich laten inspireren door de rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië met de Limited Edition 'Creamy Carbonara' en de 'Thai ChickenSpecial'.

Lees bericht


FrietHoes wil de Van Dobben van de frietbakkers zijn

Interview - FrietHoes wil niet alleen de lekkerste friet brengen voor de horeca, fastservice, evenementen en voor thuis, maar hecht ook veel waarde aan sociale aspecten. Daarom introduceerde FrietHoes eerder al het Frietje Sociaal, waarbij de koper van een frietje óók een frietje cadeau kan doen aan iemand die het net even meer nodig heeft. Sinds een jaar staat Marcel...

Lees bericht


Lamb Weston introduceert Frites Atelier-Frites voor de horeca

Introductie – Frietmaker Lamb Weston introduceert in samenwerking met Sergio Herman de Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en restaurants. Volgens Sergio Herman is het product met de krokante coating en zachte textuur aan de binnenkant ‘uniek in zijn soort en het beste alternatief voor verse frites’.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid