Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health


Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat / Foto bij: Leo catering

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Leo catering en Mind&Health  introduceren daarom de ‘10 energizers’. Dit zijn tien (fysieke en mentale) aspecten, die elkaar beïnvloeden, zoals slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving . “Als ieder mens zicht krijgt op deze 10 aspecten en hoe hij/zij deze 10 aspecten persoonlijke invulling kan geven, dan word je energiek, zit je lekker in je vel, ben je maximaal productief en voel je je veerkrachtig, ook als het leven (even) uitdagender is,” aldus de motivatie om met het lifestyle plan te komen.

Welzijn

In een wereld waarin het streven naar een gezondere levensstijl steeds belangrijker wordt, erkent Leo catering dat als cateraar zij meer kunnen en willen betekenen dan ‘alleen het verzorgen van de lunch’. Het bedrijf wil zich inzetten voor het welzijn van haar opdrachtgevers en hun medewerkers door verder te gaan dan de traditionele cateringdiensten. "Als werkgevers hebben we een zekere verantwoordelijkheid om onze medewerkers gezond en vitaal te houden, aangezien zij een aanzienlijk deel van hun tijd aan werk besteden," aldus Tjen en Damon van Ee, mede-eigenaren van Leo catering. "We geloven dat een integrale benadering van vitaliteit getuigt van zorg voor onze medewerkers en ook flinke voordelen oplevert voor de bedrijfsvoering zelf, zoals productievere medewerkers, optimalere samenwerking én een lager ziekteverzuim en geringer verloop."

Mind&Health

Om deze visie te realiseren, heeft Leo catering een exclusief partnerschap gesloten met Mind&Health, een organisatie gespecialiseerd in het integrale welzijn van specifiek de werkende mens. Zij hebben samen hun krachten gebundeld om een gezonde, integrale levensstijl te mobiliseren en te borgen binnen bedrijven.

Bron: Leo Catering/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid