Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health
![](/images/made/uploads/Leo_op_het_werk_gezondheidsvisie_1080_540.png)
Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.
Leo catering en Mind&Health introduceren daarom de ‘10 energizers’. Dit zijn tien (fysieke en mentale) aspecten, die elkaar beïnvloeden, zoals slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving . “Als ieder mens zicht krijgt op deze 10 aspecten en hoe hij/zij deze 10 aspecten persoonlijke invulling kan geven, dan word je energiek, zit je lekker in je vel, ben je maximaal productief en voel je je veerkrachtig, ook als het leven (even) uitdagender is,” aldus de motivatie om met het lifestyle plan te komen.
Welzijn
In een wereld waarin het streven naar een gezondere levensstijl steeds belangrijker wordt, erkent Leo catering dat als cateraar zij meer kunnen en willen betekenen dan ‘alleen het verzorgen van de lunch’. Het bedrijf wil zich inzetten voor het welzijn van haar opdrachtgevers en hun medewerkers door verder te gaan dan de traditionele cateringdiensten. "Als werkgevers hebben we een zekere verantwoordelijkheid om onze medewerkers gezond en vitaal te houden, aangezien zij een aanzienlijk deel van hun tijd aan werk besteden," aldus Tjen en Damon van Ee, mede-eigenaren van Leo catering. "We geloven dat een integrale benadering van vitaliteit getuigt van zorg voor onze medewerkers en ook flinke voordelen oplevert voor de bedrijfsvoering zelf, zoals productievere medewerkers, optimalere samenwerking én een lager ziekteverzuim en geringer verloop."
Mind&Health
Om deze visie te realiseren, heeft Leo catering een exclusief partnerschap gesloten met Mind&Health, een organisatie gespecialiseerd in het integrale welzijn van specifiek de werkende mens. Zij hebben samen hun krachten gebundeld om een gezonde, integrale levensstijl te mobiliseren en te borgen binnen bedrijven.
Bron: Leo Catering/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
De Eetgemak Groep en TotaalVERS bundelen krachten
Samenwerking – Maaltijdenproducent De Eetgemak Groep en TotaalVERS, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket aan eten en drinken, bundelen hun krachten. Doel van de samenwerking is de dienstverlening naar afnemers verder verbeteren.
Lees berichtSodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025
Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtSodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart
Catering - Vanaf maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees bericht