L’OUI, de machine voor cocktails


L'OUI is vergelijkbaar met een Nespressomachine alleen serveert het apparaat cocktails en mocktails

Techniek – Horecabedrijven die cocktails willen aanbieden, maar geen zin hebben of  tijd willen vrijmaken voor mixen, shaken of stirren, kunnen kiezen voor L’ OUI. De werking van het apparaat is vergelijkbaar met die van de Nespressomachines, alleen serveert L’OUI cocktails en mocktails.

L’OUI is speciaal ontworpen voor grote horecagelegenheden en festivals en inmiddels ruim een jaar beschikbaar. Locaties waar de L’OUI machines ook worden ingezet zijn strandpaviljoens en horecazaken. De recepten voor L’OUI, zoals Pornstar Martini en Piña Colada, en ook virgin varianten, zijn ontwikkeld in samenwerking met de smaak-experts van The Stillery. Er zijn momenteel twintig cocktail- en vijf mocktailsmaken verkrijgbaar in de speciaal ontwikkelde cans die door L’OUI worden verwerkt. Daan Gijbels, medeoprichter van L’OUI, over zijn cocktailconcept: “Het belangrijkste verschil tussen een reguliere bartender en onze innovatieve nieuwkomer is misschien wel de productiviteit. Een doorgewinterde barman maakt gemiddeld vijftien tot twintig cocktails per uur, L’OUI serveert er moeiteloos 120”.

Bron: L’OUI /@FoodClicks

Edwin de Koeijer (l) en Daan Gijbels van L' OUI

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Team Products van De Kuyper wijzigt naam

Naamswijziging - Dochteronderneming van De Kuyper Royal Distillers, Team Products wijzigt met ingang van 1 mei 2024 haar naam. Team Products zal verder gaan als DCS Solutions (Dutch Cream & Spirits Solutions). Met deze wijziging zal het bedrijf zich beter kunnen profileren als aanbieder van B2B-oplossingen in zowel de productie van alcoholische emulsies als spirits.

Lees bericht

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Nespresso introduceert feloranje Travel Mug

Introductie - Nespresso viert Koningsdag met de introductie van de multifunctionele Travel Mug in een nieuwe koninklijke kleur. Daarnaast gaat het koffiemerk recepten aanbieden voor een warme koffieboost of een verkoelende koffiecocktail.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid