Maggi introduceert kruidenbouillonblokjes Rustic Bouillon


Introductie – Nestlé introduceert de Maggi Rustic Bouillon. Dit kruidenbouillonblok bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten zoals groenten en kruiden, bevat minder vet en zout dan de reguliere bouillonblokjes, en dat zonder palmolie, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Om Nederland kennis te laten maken met Maggi Rustic Bouillon organiseert Maggi in samenwerking met Koffietijd nog één interactieve digitale kookworkshops, en wel op 14 december. Daarin laten de chef-kok van Koffietijd, London en Patrick Martens zien hoe je met de bouillonblokjes kunt koken.

In de afgelopen 12 maanden gebruikte Nederland bijna 200 miljoen liter bouillon. 73 procent hiervan werd gebruikt om soep te maken. Bijna de helft van de Nederlanders gebruikt bouillon ook om andere gerechten dan soep te maken. Daarvoor is de nieuwe Rustic Bouillon vooral geschikt.

Twee smaken

De tabletten zijn beschikbaar in twee varianten. Rustic Bouillon Provence met de smaak van wortel, ui, knoflook en provençaalse kruiden en Rustic Bouillon Mediterranean met de klassieke Italiaanse smaak van tomaat, peterselie, basilicum en paprika. Deze kruidentabletten kunnen als basis dienen voor risotto’s, couscous, stoofpotjes, soepen of sauzen.

Bron: Nestlé

Auteur: Steffen van Beek

Tags: maggi nestlé

Gerelateerd nieuws

Nestlé komt met eerste KitKat met traceerbare cacao

Introductie - Nestlé introduceert de eerste KitKat ‘Breaks for Good’ die gemaakt is met traceerbare cacaomassa. De basis voor de KitKat is afkomstig van bonen die verbouwd zijn door de boerengezinnen die deelnemen aan het Income Accelerator programma van Nestlé.

Lees bericht







Nestlé wil koffieketen verder verduurzamen met plan 2030

Koffie - Nescafé - het grootste koffiemerk van Nestlé en 's werelds meest gedronken koffie - introduceert een omvangrijk programma met de ambitie de wereldwijde koffieteelt te verduurzamen: Nescafé Plan 2030. Het plan stimuleert de regeneratieve landbouw en moet het CO2-gebruik in de koffieketen verminderen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid