Magioni pizza’s voortaan van restgroenten en vleesloos


Vleesloos - Magioni Pizza, het bedrijf achter de groentebodems voor pizza’s, heeft zich tot doel gesteld niet alleen 100% vegetarisch te worden, maar de groentebodems voor pizza’s voortaan ook te maken van restgroenten.

De bloemkoolbodem van Magioni Pizza, wordt al voor een belangrijk deel gemaakt van bloemkoolstronken. Het idee is nu om dit ook voor de andere pizzabodems te doen.

Oprichtster Manon van Essen wil het bedrijf ook volledig vleesloos maken, omdat het volgens haar past bij de verantwoordelijkheid van het bedrijf. “Met het schrappen van vlees maken we een duidelijk statement”, aldus Van Essen.

De pizza’s van Magioni worden verkocht in 9 landen. Elke dag worden er meer dan 13.000 pizza’s gemaakt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht




McDonald’s breidt keuze meatless uit en gaat gast ‘sturen’

Formulenieuws - McDonald’s breidt het assortiment vleesloze producten verder uit en gaat gasten in hun keuze meer sturen. De restaurantformule zet niet alleen vier nieuwe meatlessproducten op het menu, maar gaat die ook prominenter communiceren. McDonald’s hoopt hiermee routinematige keuzes van gasten te doorbreken.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid