Marc de Swart vertrekt bij SuperTrade


Marc de Swart vertrekt na 12 jaar bij inkoopclub SuperTrade

Persoonlijk - Het bestuur van SuperTrade heeft een toekomstvisie voor de inkoopvereniging geformuleerd die niet aansluit op de persoonlijke ambitie van haar directeur Marc de Swart en daarom gaat hij SuperTrade verlaten.

Dat meldt SuperTrade in een toelichting op het vertrek van De Swart. Voorzitter Léon Heijneman van SuperTrade dankt in het bericht de wijze waarop De Swart de afgelopen 12 jaar leiding heeft gegeven aan de inkoopvereniging. “Het waren vaak uitdagende tijden en hij heeft onze vereniging hier met veel elan en enthousiasme doorheen geleid”, aldus Heijneman. De Swart laat weten dat zijn werk bij de inkooporganisatie een mooie reis is geweest met veel hoogtepunten en ook dieptepunten. “De koffer zit vol met ervaringen die voor mij deze reis bijzonder interessant heeft gemaakt,” aldus de vertrekkend algemeen directeur.

Leden

SuperTrade is een vereniging bestaande uit een aantal aan gesloten leden. Momenteel wordt SuperTrade gevormd door Chefs Culinar, Digross Diepvries Combinatie  (De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik), Huuskes B.V. en  Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum  Ede en De Waal Vers). In 2020 voegden zich ook de bedrijven Broekhuyzen Horecagroothandel B.V. en Horeca Groothandel Tilburg en Marschee B.V. onder de naam ‘Out-of-Home Partners’ toe tot het inkoopverband.

Marc de Swart (1964) is inmiddels zijn eigen adviesbureau gestart: De Swart Advies (DSA).

Bron: SuperTrade/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsOosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht

Nieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg

Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.

Lees berichtHuuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform

Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid