Huuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform


De vernieuwde Huuskes webshop 3.0 is verder gepersonaliseerd / Foto bij: Huuskes

Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.

In deze vier gepersonaliseerde webshops zijn functionaliteiten, assortimenten, inspiraties en recepten volledig afgestemd op de behoeften en interesses van de doelgroep. Zo worden kleinschalige woongroepen niet vermoeid met grootverpakkingen en krijgen cateraars een passend assortiment waarbij ze niet worden belast met gemalen- of medische voeding. Directeur Gerben Hengeveld en projectmanager Erwin Kotten van Huuskes laten weten dat zij het project september vorig jaar zijn gestart omdat zij grote verschillen zagen in bestellingen. Erwin Kotten, die zich volledig op de wensen van de bedrijfsrestaurants gaat richten: “Om nog dichter bij de doelgroep te komen en nog meer doelgroepgerichte communicatie in te zetten volgen we trends en ontwikkelingen in de markt en vertalen deze naar een zo goed mogelijk aansluitende dienstverlening.”

Inspiratie

De vernieuwde shop is vanaf medio dit jaar beschikbaar en moet een bijdrage leveren aan wie Huuskes wil zijn in de branche, totaalleverancier in eten en drinken, ook voor restaurants & catering. Volgens het bedrijf zullen klanten in de doelgroep restaurants & catering vooral gaan merken dat het assortiment flink wordt uitgebreid. Daarnaast krijgen ze recepten en andere inspiraties aangereikt.

Bron: Huuskes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


JRE-Nederland doet mee aan Week Zonder Vlees & Zuivel

Actieweek – JRE-Jeunes Restaurateurs doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De restaurants willen de gasten een week traceren op eten en te drinken, zonder vlees en zuivel. De restaurateurs zijn van mening dat “deze kleine moeite een onvoorstelbaar positieve impact kan hebben op mens, dier en milieu”.

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid