Marco van Geel opvolger De Rijk bij bakkerij Goedhart


Marco van Geel werkt sinds april 2022 bij Goedhart in de functie van Lead Key Accountmanager

Benoeming - Marco van Geel wordt per 1 juli 2024 benoemd als commercieel manager bij het onderdeel van familiebedrijf Goedhart dat verantwoordelijk is voor de productie en verkoop van brood & specialiteiten aan diverse grote retailers.

Van Geel werkt sinds april 2022 bij Goedhart in de functie van Lead Key Accountmanager en heeft ruime ervaring binnen de Retail o.a. als Category manager bij PLUS supermarkten voor de categorie Brood & Gebak. Hij volgt in zijn functie als commercieel directeur Chantal de Rijk op, die per 1 juli aan de slag gaat als Commercieel Directeur bij SPAR supermarkten. De Rijkwerkte de afgelopen 3 jaar voor Goedhart.

Familiebedrijf

Koninklijke Goedhart is een familiebedrijf met 1100 medewerkers dat vanaf 1895 vers brood, patisserie en convenience producten produceert en levert. De zelfstandige bedrijven dragen de voornaam van Goedhart Borgesius, die zich in 1895 vestigde als bakker in Wildervanck. Goedhart levert vanuit 11 bakkerijen in 3 aparte B.V.’s brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes aan diverse retail, petrol en foodservice klanten.

Bron: Goedhart/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBakkerij Pandriks komt in Franse handen

Overname - Bakkerij Pandriks in Meppel komt in Franse handen. Het bedrijf wordt overgenomen door Bridor, een dochteronderneming van Le Duff Group. De overname moe een versnelling geven in het assortiment biologische producten. Pandriks blijft na de overname onder eigen merk in de markt opereren.

Lees bericht

Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid