Markies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle


Hans van Veen, algemeen directeur Markies Catering (l) en Jos van Boven, manager facilitair Deltion College, willen samenwerken op basis van gedeelde ambities

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Hans van Veen, algemeen directeur Markies Catering: “In de dagelijks veranderende wereld van eten en drinken willen wij als cateraar de studenten en medewerkers van Deltion keer op keer positief verrassen en laten genieten, waarbij de gezonde en duurzame keuzes de norm zijn. Door samen te werken met het onderwijs, laten we studenten echt meedoen in onze dienstverlening. Zo kunnen we elkaar versterken en het maximale halen uit ons partnerschap”.

Ambities

Jos van Boven, manager facilitair Deltion College: “De samenwerking wordt aangegaan op basis van gedeelde ambities, continu verbeteren en ontwikkelen. Voor Deltion is bijvoorbeeld gezonde voeding belangrijk: hoe kunnen we bewustwording laten groeien en zorgen dat gasten (on)bewust voor de gezonde keuze kiezen? Welke kansen liggen er in het terugdringen van verspilling, de eiwit-, zout-, vet-, en suikertransitie en gezonde voeding? En hoe zorgen we voor meer circulair ondernemen en duurzamere productie? Voor ons is belangrijk dat het assortiment op elke locatie vers, gezond, gevarieerd en van een goede prijs-kwaliteit verhouding is. We stellen bovendien gastvrijheid, duurzaamheid en vitaliteit voorop.”

Bron: Markies/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht


Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht
CIRFOOD kiest voor Mediterraan dieet als kompas

Catering – CIRFOOD heeft een veel belovende periode achter de rug. Zo wist het cateringbedrijf vorig jaar Ecovadis Platinum te behalen en dit jaar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast zette het van oorsprong Italiaanse bedrijf duidelijke stappen in het verder verduurzamen en gezonder maken van het aanbod aan eten en drinken. Niet voor niets laat de coöperatie...

Lees bericht

Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid