Marley Spoon komt met budget-maaltijdbox Dinnerly


Maaltijdboxen - Marley Spoon, de internationale aanbieder van maaltijdboxen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar budgetvriendelijke maaltijdbox Dinnerly. Dinnerly wordt met prijzen vanaf €2,95 per portie de meest betaalbare maaltijdbox op de Nederlandse markt.

De recepten uit de budget-maaltijdbox bestaan uit slechts 6 ingrediënten, die snel en gemakkelijk zijn te verwerken tot een maaltijd. "We hebben tijdens de pandemie een toename van de vraag naar Marley Spoon maaltijdboxen gezien", zegt de CEO Europa, Ebony Morczinek. "Corona heeft echter ook een dramatische impact gehad op de financiën van veel huishoudens. Daarom introduceren we onze budgetvriendelijke maaltijdbox Dinnerly."

Klanten van Dinnerly kunnen kiezen tussen een box voor 2 of 4 personen, en ontvangen 3 tot 5 recepten per week. Dinnerly bezorgt verse ingrediënten verpakt in de juiste hoeveelheden met bijbehorende digitale recepten. De prijs voor porties zijn vanaf €2,95 (excl. bezorgkosten).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Maaltijdbox kost gezin bijna 3000 euro per jaar

Analyse – Maaltijdboxen zijn nog altijd populair bij gezinnen. Gemiddeld geeft een gezin bijna 3000 euro (€2877) uit aan een maaltijdbox-abonnement voor 4 personen. In zo’n abonnement zitten dan 3 maaltijden per week. De berekeningen van Foodboxen.nl zijn uitgevoerd op basis van een abonnement voor 40 weken.

Lees bericht

HelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees bericht

Supermarkt-app Crisp en maaltijdbox De Krat gaan samen

Overname - App-only supermarkt Crisp en maaltijdbox De Krat gaan voortaan samen verder. Met de overname kan Crisp haar klanten een nog completere variatie aan gemaksopties bieden, zo laat Crisp weten. Door de overname kunnen de klanten niet alleen bij Crisp terecht voor de dagelijkse boodschappen, recepten en kant-en-klare maaltijden uit eigen keuken, maar ook kiezen voor een maaltijdbox met...

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid