Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway


Mayte Oosterveld / Foto bij: FoodPersonality

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Mayte Oosterveld komt over van de Nederlandse supermarktketen PLUS Holding B.V., een retailbedrijf  met een jaarlijkse consumentenomzet van ongeveer € 5 miljard. Zij is een ervaren, allround financieel specialist, die voorafgaand aan haar overstap naar PLUS ruime internationale werkervaring heeft opgedaan, zowel financieel als strategisch, bij Goldman Sachs en Ahold Delhaize. Haar expertise op het gebied van kapitaalallocatie en achtergrond in fusies, overnames en bedrijfsfinanciering zullen zeer waardevol zijn voor het bedrijf.

Oosterveld zal door de Raad van Commissarissen worden voorgedragen om tijdens de komende Algemene Vergadering in mei 2024 te worden benoemd tot lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial Officer. De benoeming zal onderworpen zijn aan goedkeuring door De Nederlandsche Bank. Brent zal het bedrijf tot december 2024 als adviseur ondersteunen om een ​​soepele transitie te bewerkstelligen.

Bron: Just Eat Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMinder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees berichtAlex Holt benoemd tot CSO van Ahold Delhaize

Benoeming - Ahold Delhaize maakt bekend dat Alex Holt met ingang van uiterlijk 1 juni 2024 is benoemd tot Chief Sustainability Officer (CSO) en lid van het Executive Committee van Ahold Delhaize. Holt volgt Jan Ernst de Groot op , Chief Legal Officer en Chief Sustainability Officer van Ahold Delhaize, die per 31 mei 2024 met pensioen gaat.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid