Meer foodconcepten bij vernieuwde AH Gelderlandplein


Het zelftap-systeem van AH / Foto bij: Yasmin Hargreaves Photography-

Formulenieuws – De vernieuwde Albert Heijn XL Gelderlandplein in Amsterdam heeft na een verbouwing de allernieuwste foodconcepten gekregen en tevens het grootste biologisch en glutenvrij assortiment. De supermarktketen zet hiermee de volgende stap op het gebied van vers, gemak en gezond. Klanten vinden er de Allerhande Keuken met Babacous, een sushibar die is uitgebreid met Aziatisch streetfood en een groot vega(n)eiland. Ook het nieuwe ‘AH verpakkingsvrij’-meubel is er terug te vinden.

De Albert Heijn XL heeft een versplein met een groot aanbod groente, fruit, maaltijden en verspakketten. Er is een vega-eiland met zo’n 200 vega(n) producten. Klanten kunnen zelf bij de saladebar hun salades samenstellen en hun toppings kiezen. Daarnaast is in de winkel het grootste biologisch en glutenvrij assortiment te vinden van alle AH’s. De sushibar is uitgebreid met Bam tuk, een Aziatisch versconcept dat streetfood biedt uit onder andere Thailand, Vietnam en Indonesië. Bij de Allerhande Keuken vinden klanten vers bereide maaltijden, pizza uit de oven en diverse verse pasta’s. Ernaast staat Babacous met verse vegetarische lekkernijen uit het Midden-Oosten zoals mezze’s en salades. Op het versplein bereidt een kok elke week van donderdag tot en met zaterdag heerlijke gerechten.

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn bij de opening: “Met deze nieuwe foodconcepten maken we vers en gevarieerd eten nog makkelijker. Samen beter eten bereikbaar maken voor iedereen, dat is waar Albert Heijn voor staat. In de vernieuwde Albert Heijn XL winkel komt dit perfect samen door de combinatie van vers, gemak en gezond. Ideaal voor thuis, onderweg of op het werk.”  

AH Verpakkingsvrij 

Na de succesvolle lancering in Rotterdam introduceert Albert Heijn nu ook AH Verpakkingsvrij in Amsterdam. Het concept bestaat uit zes meter verpakkingsvrij assortiment in slimme dispensers. Vanuit de dispensers kunnen klanten een eigen, herbruikbare verpakking vullen of ter plekke een herbruikbare pot of zak kopen. Klanten wegen eerst de verpakking zonder product, daarna vullen ze die met een van de zeventig producten en vervolgens printen ze een etiket waarmee ze afrekenen bij de kassa. 

Bron: AH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Royal Swinkels introduceert biologisch gebrouwen FreeBrew

Introductie - Royal Swinkels introduceert een caloriearme craft soda op basis van mout. FreeBrew is gemaakt van biologische ingrediënten en mouten van gerst, haver, tarwe en spelt. De alcoholvrije dorstlesser doorloopt hetzelfde brouwproces als bier, zonder dat er alcohol wordt gevormd, en komt in de smaken bloedsinaasappel, citroen en framboos.

Lees bericht


Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht

Nieuw bij Captain Food de plantaardige gehaktbal

Introductie – De plantaardige gehaktbal is te gebruiken voor het bekende broodjes bal, als onderdeel van een maaltijd, direct eetbaar vanuit de jus of als een berehap met pindasaus. De nieuwe vleesloze bal van Captain Food smaakt als half-om-half gehakt en is vrijwel overal voor inzetbaar.

Lees bericht




Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid