Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard


Als onderdeel van de samenwerking tussen Quality Lodgings en Mastercard wordt een nieuw gevelschild gepresenteerd aan Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Deze samenwerking met Quality Lodgings biedt Mastercard-kaarthouders unieke QLUB-arrangementen met overnachtingen op bijzondere locaties, zoals een culinaire overnachting in een historisch kasteel of een verblijf in een voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Roxanne Pinckers, Director of Marketing & Communications Netherlands bij Mastercard: “Bij Mastercard streven we ernaar om de levens van onze kaarthouders te verrijken, zowel in grote als kleine momenten. Deze samenwerking met Quality Lodgings brengt onze kaarthouders dichter bij unieke ervaringen in de wereld van reizen en gastronomie.”

Als onderdeel van de samenwerking wordt een nieuw gevelschild gepresenteerd aan Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum, vertegenwoordigd door Anita Bos, de General Manager. Pauline Verhoef, Managing Director bij Quality Lodgings, benadrukt: “We zijn vereerd om samen te werken met Mastercard en kijken ernaar uit om onvergetelijke herinneringen te creëren. Via QL Unique Breaks op het Priceless platform bieden we kaarthouders de mogelijkheid onze bijzondere locaties te ervaren."

Bron: Quality Lodgings/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Omzet horeca nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Analyse - In 2023 heeft de horeca 13,2 procent meer omgezet dan in 2022. Ook in het vierde kwartaal steeg de omzet, zij het licht met 0,1 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Het volume (de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet) daalde in het laatste kwartaal van 2023 wel met 0,6 procent, zo meldt het CBS.

Lees bericht


Ramzy Group gaat samenwerken met Royal Swinkels

Samenwerking - De Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers gaan samenwerken. De bierbrouwer uit Brabant versterkt hiermee haar positie in de hoofdstad. De Ramzy Group exploiteert in Amsterdam 35 bars, restaurants en hotels en is daarmee een gevestigde speler binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking legt tevens de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Lees bericht

Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht

Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees berichtDe Pindakaaswinkel komt met eigen dispenser

Introductie – Na anderhalf jaar ontwikkelen is De Pindakaaswinkel er in geslaagd een dispenser te ontwikkelen voor hotels en bedrijfsrestaurants. Pindakaas laat zich moeilijk door een dispenser verpompen vanwege de dikte van het product.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid