Meinders start met Your Food Moments onbemande catering


Catering - Meinders Catering start 1 september het nieuwe cateringconcept Your Food Moments. Deze onbemande foodmarket is geschikt voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. Voor de gebruikers is het cateringconcept 24/7 open. Het assortiment biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

Your Food Moments is ontwikkeld omdat de behoefte bij bedrijven ten aanzien van hun bedrijfsrestaurant verandert. “Bedrijven willen de hele dag door goed eten en drinken aanbieden, voor alle eetmomenten, waarbij de versbeleving absoluut niet verloren mag gaan.”, aldus de directie van Meinders Catering. 

Your Food Moments Market is voor mensen die 24/7 behoefte hebben aan snelle, verse en gevarieerde gemaksoplossingen van uitstekende kwaliteit. De foodmarket is overzichtelijk ingericht. Producten zijn ingedeeld naar gebruik en gebruiksmoment, zoals ontbijt, koffiebreak, lunch, tussendoor en diner. Ook veel verse producten zoals koffie en thee (voor onderweg), soep uit eigen keuken, broodjes, salades, verse sappen en smoothies. Aan de basis van het nieuwe concept staan ook de grab & go producten van BloemCool. De producten van BloemCool zijn kwalitatief goed, dagelijks vers gemaakt en per stuk verpakt, voor directe te consumptie of voor een later moment.

Waar de eerste foodmarket wordt geopend, kan nog niet worden gezegd. Meinders Catering is op zich niet uniek met de onbemande foodmarket. Er zijn meerdere onbemande concepten. De behoefte aan dergelijke cateringconcepten is de laatste jaren verder toegenomen. Ook omdat mensen steeds flexibeler werken. De foodmarket van Meinders Catering is beveiligd met CCTV,  prijzen en signing (aanbiedingen) worden digitaal weergegeven en de betaalterminal is veilig en gebruiksvriendelijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht

Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid