Meinders start met Your Food Moments onbemande catering


Catering - Meinders Catering start 1 september het nieuwe cateringconcept Your Food Moments. Deze onbemande foodmarket is geschikt voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. Voor de gebruikers is het cateringconcept 24/7 open. Het assortiment biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

Your Food Moments is ontwikkeld omdat de behoefte bij bedrijven ten aanzien van hun bedrijfsrestaurant verandert. “Bedrijven willen de hele dag door goed eten en drinken aanbieden, voor alle eetmomenten, waarbij de versbeleving absoluut niet verloren mag gaan.”, aldus de directie van Meinders Catering. 

Your Food Moments Market is voor mensen die 24/7 behoefte hebben aan snelle, verse en gevarieerde gemaksoplossingen van uitstekende kwaliteit. De foodmarket is overzichtelijk ingericht. Producten zijn ingedeeld naar gebruik en gebruiksmoment, zoals ontbijt, koffiebreak, lunch, tussendoor en diner. Ook veel verse producten zoals koffie en thee (voor onderweg), soep uit eigen keuken, broodjes, salades, verse sappen en smoothies. Aan de basis van het nieuwe concept staan ook de grab & go producten van BloemCool. De producten van BloemCool zijn kwalitatief goed, dagelijks vers gemaakt en per stuk verpakt, voor directe te consumptie of voor een later moment.

Waar de eerste foodmarket wordt geopend, kan nog niet worden gezegd. Meinders Catering is op zich niet uniek met de onbemande foodmarket. Er zijn meerdere onbemande concepten. De behoefte aan dergelijke cateringconcepten is de laatste jaren verder toegenomen. Ook omdat mensen steeds flexibeler werken. De foodmarket van Meinders Catering is beveiligd met CCTV,  prijzen en signing (aanbiedingen) worden digitaal weergegeven en de betaalterminal is veilig en gebruiksvriendelijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




CIRFOOD kiest voor Mediterraan dieet als kompas

Catering – CIRFOOD heeft een veel belovende periode achter de rug. Zo wist het cateringbedrijf vorig jaar Ecovadis Platinum te behalen en dit jaar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast zette het van oorsprong Italiaanse bedrijf duidelijke stappen in het verder verduurzamen en gezonder maken van het aanbod aan eten en drinken. Niet voor niets laat de coöperatie...

Lees bericht


Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht

CIRFOOD behaalt Trede 3 op ‘PSO-ladder’

Certificering - CIRFOOD heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit nastreven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid