Meinders start met Your Food Moments onbemande catering


Catering - Meinders Catering start 1 september het nieuwe cateringconcept Your Food Moments. Deze onbemande foodmarket is geschikt voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. Voor de gebruikers is het cateringconcept 24/7 open. Het assortiment biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

Your Food Moments is ontwikkeld omdat de behoefte bij bedrijven ten aanzien van hun bedrijfsrestaurant verandert. “Bedrijven willen de hele dag door goed eten en drinken aanbieden, voor alle eetmomenten, waarbij de versbeleving absoluut niet verloren mag gaan.”, aldus de directie van Meinders Catering. 

Your Food Moments Market is voor mensen die 24/7 behoefte hebben aan snelle, verse en gevarieerde gemaksoplossingen van uitstekende kwaliteit. De foodmarket is overzichtelijk ingericht. Producten zijn ingedeeld naar gebruik en gebruiksmoment, zoals ontbijt, koffiebreak, lunch, tussendoor en diner. Ook veel verse producten zoals koffie en thee (voor onderweg), soep uit eigen keuken, broodjes, salades, verse sappen en smoothies. Aan de basis van het nieuwe concept staan ook de grab & go producten van BloemCool. De producten van BloemCool zijn kwalitatief goed, dagelijks vers gemaakt en per stuk verpakt, voor directe te consumptie of voor een later moment.

Waar de eerste foodmarket wordt geopend, kan nog niet worden gezegd. Meinders Catering is op zich niet uniek met de onbemande foodmarket. Er zijn meerdere onbemande concepten. De behoefte aan dergelijke cateringconcepten is de laatste jaren verder toegenomen. Ook omdat mensen steeds flexibeler werken. De foodmarket van Meinders Catering is beveiligd met CCTV,  prijzen en signing (aanbiedingen) worden digitaal weergegeven en de betaalterminal is veilig en gebruiksvriendelijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Ondanks min 2 miljard euro omzet in Q2 kan 2020 nog wat worden’

Analyse – In tweede kwartaal bedroeg de totale omzetdaling in de foodsevicesector ruim 2 miljard euro. Dat betekent dat slechts de helft van de normale bestedingen in horeca, catering en gemak hebben plaatsgevonden. Maar lichtpuntje is dat mocht de omzet in het tweede en derde kwartaal op hetzelfde niveau uitkomen als in 2019 dan komt de totale omzet van alle sectoren uit op 80%...

Lees bericht

Problemen Maison van den Boer nog niet voorbij

Catering – De problemen voor cateraar Maison van den Boer zijn nog niet voorbij. Volgens een bericht in het Brabants Dagblad vandaag werken  45 schuldeisers niet mee aan een reddingsplan, waardoor een faillissement van het bedrijf alsnog dreigt.

Lees bericht

Thuisbezorging gaat in aantallen ‘uit eten’ voorbij

Marktcijfers – De gevolgen van corona hebben nog altijd een stevig effect op de omzet in de out-of-homesector. Catering, horeca en vervoer liggen tezamen -42% lager in de laatste 4 weken ten opzichte van 2019. Mede door de heropening van de restaurants is de omzet in deze sector van min 80% teruggelopen naar -30%. Thuisbezorging doet het goed en gaat in aantal avondmaaltijden naar...

Lees bericht

Foodservicesector organiseert campagne voor cateraars

Campagne – ‘Samenlunchen’ heet het initiatief dat vandaag bekend is gemaakt in een uitzending van Foodservice XS. Het gaat om een campagne die door Unilever Food Solutions is geïnitieerd en mensen weer het vertrouwen moet geven de kantine te bezoeken. Inmiddels wordt de campagne die de cateringbedrijven ondersteunt door zo'n 15 foodservicebedrijven gesteund.

Lees bericht


Sodexo Nederland schrapt 800 banen

Catering – Bij Sodexo Nederland verliezen 800 van de 3000 medewerkers hun baan. Dat meldt de website van NOS. Het grootste deel van de medewerkers die hun baan gaan verliezen zit bij de cateringtak. Ook bij de andere onderdelen, zoals ondersteunende diensten, vallen banen weg.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid