Meinders start met Your Food Moments onbemande catering


Catering - Meinders Catering start 1 september het nieuwe cateringconcept Your Food Moments. Deze onbemande foodmarket is geschikt voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. Voor de gebruikers is het cateringconcept 24/7 open. Het assortiment biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

Your Food Moments is ontwikkeld omdat de behoefte bij bedrijven ten aanzien van hun bedrijfsrestaurant verandert. “Bedrijven willen de hele dag door goed eten en drinken aanbieden, voor alle eetmomenten, waarbij de versbeleving absoluut niet verloren mag gaan.”, aldus de directie van Meinders Catering. 

Your Food Moments Market is voor mensen die 24/7 behoefte hebben aan snelle, verse en gevarieerde gemaksoplossingen van uitstekende kwaliteit. De foodmarket is overzichtelijk ingericht. Producten zijn ingedeeld naar gebruik en gebruiksmoment, zoals ontbijt, koffiebreak, lunch, tussendoor en diner. Ook veel verse producten zoals koffie en thee (voor onderweg), soep uit eigen keuken, broodjes, salades, verse sappen en smoothies. Aan de basis van het nieuwe concept staan ook de grab & go producten van BloemCool. De producten van BloemCool zijn kwalitatief goed, dagelijks vers gemaakt en per stuk verpakt, voor directe te consumptie of voor een later moment.

Waar de eerste foodmarket wordt geopend, kan nog niet worden gezegd. Meinders Catering is op zich niet uniek met de onbemande foodmarket. Er zijn meerdere onbemande concepten. De behoefte aan dergelijke cateringconcepten is de laatste jaren verder toegenomen. Ook omdat mensen steeds flexibeler werken. De foodmarket van Meinders Catering is beveiligd met CCTV,  prijzen en signing (aanbiedingen) worden digitaal weergegeven en de betaalterminal is veilig en gebruiksvriendelijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

Horecasector zwaar getroffen in eerste kwartaal 2020

Omzetcijfers - De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De omzetdaling was de eerste in zeven jaar tijd. Dat meldt het CBS.

Lees bericht

The Food-Line-up komt met Table for 2 op iconische plekjes

Creatief - Dineren op de dansvloer, ‘food-biechten’ en vijfgangen toetjes op bijzondere plekken in Amsterdam. Dat is wat d Food-Line-up gaat organiseren samen met een aantal chef-koks als de horeca per 1 juni weer gedeeltelijk open mag. Maar omdat het cateringbureau ook nog veel iconische plekken in de stad leeg ziet staan, wil het bureau deze bijzondere locaties inzetten voor een...

Lees bericht

Veneca vraagt 100 miljoen extra steun voor cateraars

Interview – De cateringsector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Samen met andere sectoren in de foodketen wordt gekeken naar de consequenties voor de bedrijven en trekt de branchorganisatie samen op waar het kan en nodig is. Voorzitter Kees van der Waaij van Veneca, de brancheorganisatie van contractcateraars: “Goed om te weten waar iedereen mee bezig is en het wordt hoog...

Lees bericht


Catermaat biedt met Cater-app oplossing voor scholen

Catering - Terwijl de basisscholen op 11 mei weer deels open mogen, zijn de middelbare scholen zich druk aan het beraden op anderhalvemeteronderwijs. Want ook voor die scholen springt straks het signaal weer op groen. Onderdeel van deze voorbereidingen is de verstrekking van eten en drinken aan leerlingen. Maar hoe zorg je voor een veilige catering en voorkom je ook dat...

Lees bericht

Omzetverlies foodservice naar 7,1 miljard in 2020

Analyse – Het omzetverlies in foodservice als gevolg van de coronamaatregelen en de consequenties van de daarop volgende 1,5 meter samenleving, komt naar alle waarschijnlijkheid uit op 7,1 miljard. Dat heeft het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) becijferd. Alleen de supermarkten profiteren met een omzetstijging van €1,8 miljard.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid