Moments & More aan de slag met ‘het nieuwe vlees’ van Redefine Meat


Actie -Tussen het culinaire geweld van de tophorecazaken die een actie houden met het plantaardige nieuwe vlees van Redefine Meat staan ook de 15 Moments & More-tankstationlocaties van Vissers Energy Group. De tankstationgroep vernieuwt en verduurzaamt continu en een plantaardig aanbod tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel past daar bij.

Vanaf maandag 6 maart zijn op alle Moments & More locaties de Burgers verkrijgbaar van Redefine Meat, 3D geprint vlees maar dan 100% plantaardig. Net als Moments & More is ook de presentatie van Redefine Meat anders dan andere bedrijven met plantaardige producten.

Enthousiast

Rob Doorn van Vissers Energy Group was al enthousiast over het product bij de introductie in Nederland eind vorig jaar bij ZiN inspiratielab, en werd nog enthousiaster over het bedrijf tijdens de introductie bij Sial in Parijs. De presentatie op de beurs van het ‘nieuwe vlees’ had een bijna Apple-achtige uitstraling en het product had een geweldige vleesstructuur.

Koeienknuffel

Vanaf volgende week kan iedereen laagdrempelig kennismaken met deze innovatie. Doorn gaat er vanuit dat het product een blijvertje is op de kaart en dat de Redefine Burger van vaste waarde gaat zijn voor de bezoekers van Moments & More. Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maakt men ook nog eens kans op een koeienknuffel voor 2.

Bron: @FoodClicks

Kans op een koeienknuffel voor 2 bij de actie van Moments & More en Redefine Meat

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro start tweede editie Young Talent Academy

Opleiding - Na een succesvolle eerste editie in schooljaar 2022-2023 krijgt de Sligro Young Talent Academy dit schooljaar een vervolg. Dit initiatief van Sligro en De Rooi Pannen Tilburg Horeca biedt een inspirerende leerervaring aan maar liefst zestig studenten die een opleiding tot kok, gastheer of gastvrouw volgen. De zestig aanmeldingen is een verdubbeling van de dertig studenten die deelnamen...

Lees bericht


Redefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

Lees bericht

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid