Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl


Cateringlocatie van Markies Catering bij onderwijsinstelling

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Hans van Veen, algemeen directeur Appèl: “Met deze keuze investeren we in de toekomst van onze dienstverlening. Markies Catering, Zo-Vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany hebben zich bewezen als bijzondere merken, die door klanten zeer gewaardeerd worden. Door al onze activiteiten onder één naam te bundelen, versterken we ons merk en ons aanbod. Van basisschool en middelbare school, tot aan mbo, hbo, universiteit en bedrijven: we zijn nu als één cateraar zichtbaar voor alle generaties.”

Innovatieve catering

De naamswijziging markeert, volgens Van Veen, een belangrijke stap in de ontwikkeling van Appèl. Vorig jaar startte de samenwerking met verschillende basisscholen, die dagelijks worden voorzien van schoollunches en -ontbijtjes. Dit gebeurde mede door de overname van Scoolcompagny. Van Veen: “We bedienen nu alle generaties vanuit Appèl en willen hen graag meenemen naar een vitalere en duurzamere leefstijl. Daarom zetten we richting de toekomst ook sterk in op innovatie: door de inzet van ons creatieve team en het gebruik van data willen we onze concepten verder vernieuwen en versterken”.

Appèl is ook bezig met nieuwbouw. In het pand aan de A2 wordt gewerkt aan een eigen innovatielab, zo laat Van Veen weten. “We hebben veel plannen voor de toekomst en daardoor is het een uitgelezen moment om als één merk verder te gaan”.

Markies Catering

Onderwijscateraar Markies Catering, dat al tien jaar onderdeel is van bedrijfscateraar Appèl, zal als naam verdwijnen. Dat geldt ook voor de genoemde andere scholen- en bedrijfscateraars, die in de afgelopen jaren eveneens werden overgenomen. Inmiddels bedient Appèl zo'n 700 locaties in heel Nederland. De naamsverandering heeft geen gevolgen voor de bestaande klanten.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Markies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Lees bericht


Appèl komt met ‘best basic’-opties bij TU Delft

Catering – Cateraar Appèl, die met de ingang van het nieuwe studiejaar de horeca-activiteiten verzorgt bij de TU Delft, komt daar op de uitgiftepunten met ‘best basic’-opties. Het gaat om producten die binnen de categorie in een betaalbare variant worden aangeboden.

Lees bericht

Wakker Dier zet tien ‘plantaardige’ cateraars in het zonnetje

Campagne – Omdat tien bedrijfscateraars zich hebben gecommitteerd aan de ‘meer plant, minder dier’-doelstelling van Wakker Dier, zet de organisatie deze in een printadvertentie in het zonnetje. De betreffende cateraars hebben toegezegd in 2030 minimaal zestig procent plantaardige eiwitten aan te bieden van alle verkochte eiwitten.

Lees berichtCateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht

Markies Catering neemt cateraar Scoolcompany over

Overname - De Brabantse cateraar Markies Catering neemt per 1 augustus dit jaar de activiteiten van Scoolcompany over. De onderwijscateraar uit Capelle aan den IJssel verzorgt momenteel op 28 middelbare scholen de catering. Deze activiteiten van Scoolcompany worden voortgezet onder de paraplu van Markies Catering.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid