Markies Catering neemt cateraar Scoolcompany over


Locatie van Scoolcompany op een middelbare school in Eindhoven

Overname - De Brabantse cateraar Markies Catering neemt per 1 augustus dit jaar de activiteiten van Scoolcompany over. De onderwijscateraar uit Capelle aan den IJssel verzorgt momenteel op 28 middelbare scholen de catering. Deze activiteiten van Scoolcompany worden voortgezet onder de paraplu van Markies Catering.

Scoolcompany is een regionale onderwijscateraar met een duidelijke focus op gezonde en verantwoorde keuze. Leerlingen kunnen hun eigen keuzes ook digitaal volgen. De cateraar heeft daarvoor een speciale app ontwikkeld. Aanbod en app zijn erop gericht dat jongeren worden verleid tot gezonde aankopen, die passen bij een verantwoord voedingspatroon. “De overname van de activiteiten van Scoolcompany past uitstekend in onze visie om zoveel mogelijk leerlingen dagelijks een gezonde en duurzame lunch te kunnen bieden. Samen kunnen we in Nederland nu nog meer gezonde schoolkantines realiseren,” aldus Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl en Markies Catering over de overname.

De cateringactiviteiten op de middelbare scholen waar Scoolcompany actief is, blijven de komende tijd gewoon doorgaan. Van Veen: “De leerlingen op de scholen kunnen nog steeds dagelijks hun lunch kopen in hun huidige schoolkantine. Voor ons is het belangrijk dat we een stabiele overdracht realiseren naar een gezonde Markies kantine.”

Het familiebedrijf Appèl uit ’s-Hertogenbosch is een van de grotere landelijke cateraars in het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs onder de naam Markies Catering. Appèl verzorgt daarnaast catering op hbo’s en universiteiten en bedrijfscatering in heel Nederland onder de naam Appèl.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht


Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht




CIRFOOD kiest voor Mediterraan dieet als kompas

Catering – CIRFOOD heeft een veel belovende periode achter de rug. Zo wist het cateringbedrijf vorig jaar Ecovadis Platinum te behalen en dit jaar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast zette het van oorsprong Italiaanse bedrijf duidelijke stappen in het verder verduurzamen en gezonder maken van het aanbod aan eten en drinken. Niet voor niets laat de coöperatie...

Lees bericht

Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid