Naast Sport Vakbeurs ook beurs Gezond & Vitaal Nederland


Kreko Groep is altijd en belangrijke partij bij de Nationale Sportbeurs

Vakbeurzen - Op woensdag 15 november vindt, naast de Nationale Sport Vakbeurs, ook de eerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland plaats in Evenementenhal Gorinchem. Die beurs wordt gehouden op de tweede etage van het evenementencomplex.

Zo’n 100 exposanten, gespecialiseerde bedrijven gericht op vitale gemeenten en organisaties, richten zich op die etage op zo'n 2.000 bezoekers om ze te inspireren en handvatten toe te reiken voor een meer gezonde en vitale samenleving.

Het wordt de eerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland. De beurs is een facilitair evenement voor alle organisaties die een gezonde en vitale maatschappij hoog in het vaandel hebben staan. Een beursconcept waarbij overheden, bedrijven (van ZZP, MKB tot grootbedrijf) en welzijnsaanbieders samen komen met dienstverleners & leveranciers die een steentje bijdragen aan ‘het gezonder maken van de Nederlander’. Maar, zo laat de organisatie Zpress Events weten, ook de (niet-zakelijke) geïnteresseerde kan hier inspiratie en informatie op doen over een gezond en vitaal leven.

Naast de ruim 70 aanwezige dienstverleners en leveranciers worden er tijdens deze jaarlijkse beurs diverse inspiratie- en kennissessies georganiseerd over actuele thema’s en vraagstukken door toonaangevende kopstukken uit de vitaliteit- en gezondheidswereld.

Bron: Zpress Events/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bakkersvak en IJs-Vak krijgen Veganplein

Vakbeurzen –De Bakkersvak en IJs-Vak, die op 5, 6 en 7 maart 2023 in de Evenementenhal in Gorinchem worden gehouden, krijgen deze editie ook een Veganplein. Steeds meer bedrijven produceren vegan producten en kijken hoe zij zelf impact kunnen maken of duurzaamheid kunnen waarborgen. Daarnaast is de aandacht van de consument voor vegan en glutenvrije producten groeiende. Zo motiveert de organisatie.

Lees berichtIJsie Prima is IJssalon van het Jaar 2020/2021

Verkiezing  - IJssalon IJsie Prima in Callantsoog heeft de titel IJssalon van het Jaar 2020/2021 ontvangen. Tijdens een livestream werd dit gisteren bekendgemaakt door presentatrice Mascha de Rooij. Vijf finalisten hadden zich voor de titel verzameld in de Next Level-foyer in Evenementenhal Gorinchem

Lees berichtSportvakbeurs ‘On Tour’ met Arne Slot en Henk de Jong

Vakbeurs – De Nationale Sport Vakbeurs, die jaarlijks in de Evenementenhal in Gorinchem wordt gehouden, krijgt ook een ‘On Tour’-variant. De eerste vindt 16 september plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit event verschijnen naast diverse exposanten ook de trainers Arne Slot (AZ), Henk de Jong (SC Cambuur) en Dick Lukkien, die met elkaar in gesprek over het topvoetbal in...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid