Ambachtelijke ijsbranche mogelijk weer op IJsvak 2021


Beurzen – De ambachtelijke ijsbranche en Easyfairs hebben de intentie uitgesproken op de aankomende vakbeurs IJs-Vak, van 7 tot en met 9 maart 2021, voor de  derde keer op rij een samenwerking aan te gaan.

Hierdoor zal IJs-Vak in het teken staan van de opening van het nieuwe ijsseizoen. De samenwerking tussen de ambachtelijke ijsbranche en beursorganisator Easyfairs moet in december dit jaar definitief worden gemaakt.  “Tijdens onze digitale gesprekken werd al snel duidelijk dat we beiden enorm uitkijken naar een nieuw moment om de complete ambachtelijke ijsbranche samen te brengen. We hebben als beursorganisator veel verschillende tools in handen om de branche fysiek al dan niet via andere mogelijkheden samen te laten komen. We willen kijken welke mogelijkheden het beste aansluiten bij de situatie van dat moment”, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Content van Bakkersvak & IJs-Vak over de definitieve beslissing in december. 

Teun Loonen, voorzitter van Vereniging Ambachtelijk IJsbereiders hoopt op de IJs-Vak het nieuwe ijsseizoen te kunnen ‘openen’: “Hoewel Easyfairs de benodigde protocollen al op de plank heeft liggen, zijn we nog in afwachting van de komende ontwikkelingen rondom covid-19. Om die reden hebben we gezamenlijk besloten dat we vanuit de ambachtelijke ijsbranche de knoop einde van dit jaar doorhakken om een concrete invulling te geven aan onze ideeën en het programma voor de IJsVak-wedstrijden.”

IJs-Vak staat gepland op 7, 8 en 9 maart 2021 in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs deelt de beurshal met Bakkersvak, de vakbeurs voor de ambachtelijke brood- en banketbakkerij.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Deelname Horeca Vakbeurs Hardenberg nu op 50 bedrijven

Vakbeurzen - De Horeca Vakbeurs in Hardenberg krijgt steeds meer vorm laat organisatie EasyFairs weten. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven uit uiteenlopende segmenten zoals food, dranken en keukenapparatuur toegezegd deel te nemen aan de nieuwe beurs in het oosten van het land.

Lees bericht


Bakkersvak en IJs-Vak introduceren De Dag van het Ambacht

Vakbeurzen - Beursorganisator Easyfairs kondigt De Dag van het Ambacht aan. Een evenement gericht op allergenenvrij en vegan waar geproefd kan worden, demonstraties, workshops en wedstrijden (Beste BonBon van Nederland, Dutch Pastry Award en de IJs-Vakwedstrijden met de Gouden IJsspatel, Gouden IJscreatie en De IJssalon van het Jaar) gevolgd kunnen worden.

Lees bericht




‘Nieuwe horecavakbeurs Hardenberg enthousiast ontvangen’

Vakbeurzen – De plannen om volgend jaar een nieuwe horecabeurs te starten in Hardenberg zijn positief ontvangen. Beursorganisator Easyfairs en initiatiefnemer van de beurs had al vooronderzoek gedaan naar de nieuwe beurs die eind januari 2024 moet plaatsvinden, maar meldt nu dat er al tientallen inschrijvingen zijn.

Lees bericht

Nederland krijgt nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg

Vakbeurzen  - Nederland krijgt een nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. De locatie voor het event, dat in januari 2024 zal worden gehouden, is de Evenementenhal in Hardenberg. Deze locatie kende in het verleden ook een vakbeurs voor de horeca. Op Horeca Expo Hardenberg kunnen kunnen horecaprofessionals zich drie dagen lang oriënteren op de nieuwste producten, services, technieken, smaken en trends,...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid