Stefan Hutten nieuwe Head of Region Easyfairs Nederland


Benoeming – De internationale beursorganisator Easyfairs heeft Stefan Hutten benoemd tot nieuwe Head of Region van Easyfairs Nederland. Hutten (56) begint op 13 juni 2022 en volgt Jeroen van Hooff op die sinds 2017 aan het roer stond.

Easyfairs wil met Hutten haar positie in Nederland verder verstevigen. Jaarlijks organiseert Easyfairs in Nederland meer dan 60 beurzen en evenementen, ook is het eigenaar van twee evenementenhallen in Gorinchem en Hardenberg. “Met zijn jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan in onder meer de media en marketing consultancy business, is Stefan een zeer waardevolle aanvulling voor ons Easyfairs-team in Nederland. De combinatie van de functies die hij gehad heeft en zijn commerciële inzicht en creativiteit, geven ons het vertrouwen dat hij de juiste persoon is om Easyfairs Nederland te leiden naar verdere groei”, aldus CEO en founder Eric Everard van Easyfairs.

Hutten vervulde eerder (senior)management posities bij onder andere VNU, Sanoma, Shared Stories Group en Audax.

Bron: Easyfairs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Deelname Horeca Vakbeurs Hardenberg nu op 50 bedrijven

Vakbeurzen - De Horeca Vakbeurs in Hardenberg krijgt steeds meer vorm laat organisatie EasyFairs weten. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven uit uiteenlopende segmenten zoals food, dranken en keukenapparatuur toegezegd deel te nemen aan de nieuwe beurs in het oosten van het land.

Lees bericht


Bakkersvak en IJs-Vak introduceren De Dag van het Ambacht

Vakbeurzen - Beursorganisator Easyfairs kondigt De Dag van het Ambacht aan. Een evenement gericht op allergenenvrij en vegan waar geproefd kan worden, demonstraties, workshops en wedstrijden (Beste BonBon van Nederland, Dutch Pastry Award en de IJs-Vakwedstrijden met de Gouden IJsspatel, Gouden IJscreatie en De IJssalon van het Jaar) gevolgd kunnen worden.

Lees bericht




‘Nieuwe horecavakbeurs Hardenberg enthousiast ontvangen’

Vakbeurzen – De plannen om volgend jaar een nieuwe horecabeurs te starten in Hardenberg zijn positief ontvangen. Beursorganisator Easyfairs en initiatiefnemer van de beurs had al vooronderzoek gedaan naar de nieuwe beurs die eind januari 2024 moet plaatsvinden, maar meldt nu dat er al tientallen inschrijvingen zijn.

Lees bericht

Nederland krijgt nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg

Vakbeurzen  - Nederland krijgt een nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. De locatie voor het event, dat in januari 2024 zal worden gehouden, is de Evenementenhal in Hardenberg. Deze locatie kende in het verleden ook een vakbeurs voor de horeca. Op Horeca Expo Hardenberg kunnen kunnen horecaprofessionals zich drie dagen lang oriënteren op de nieuwste producten, services, technieken, smaken en trends,...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid