Nederlands Culinair Team scoort twee medailles tijdens Worldcup


Het Nederlandse Culinaire Team dat twee medailles wist te behalen / Foto bij: Charlotte Mauritz/Annoncé Management

Wedstrijd - Het Culinary Team the Netherlands heeft in Luxemburg twee medailles in de wacht gesleept tijdens de Culinary Worldcup 2022. Op het onderdeel “Chefs Table” werd  brons gewonnen en woensdag won het team tijdens het onderdeel Hot Kitchen een zilveren medaille.

De Culinary Worldcup in Luxembourg is de toonaangevende landenwedstrijd die iedere 4 jaar georganiseerd wordt door Worldchefs, Vatel Luxembourg en LuxExpo. Dit jaar deden er vijftien nationale teams mee aan de verschillende onderdelen. Het Nederlandse Culinaire Team is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en doet al vele jaren mee in de top van de internationale wedstrijden. 

Bron: Gastronomisch Gilde/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees berichtKoffiebranderij Mocca d’Or wordt partner van Gastronomisch Gilde

Samenwerking – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en het Gastronomisch Gilde zijn een partnership aangegaan. De samenwerking moet bijdragen aan het bieden van kennis, keuze en inspiratie voor de Nederlandse gastronomie. Beide partijen willen de lat hoog leggen in hun ambities de beste op hun gebied te willen zijn.

Lees berichtNederland plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge

Wedstrijd - Nederland heeft zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Globals Chefs Challenge in Singapore in 2024. Deze wedstrijden worden georganiseerd door World Association of Chefs Societies (WACS) waar in Nederland het Gastronomisch Gilde bij aangesloten is. Tom Lamers en Tim Hoppe vertegenwoordigden Nederland tijdens de voorronde in Rimini.

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid