Nederlands Culinair Team scoort twee medailles tijdens Worldcup


Het Nederlandse Culinaire Team dat twee medailles wist te behalen / Foto bij: Charlotte Mauritz/Annoncé Management

Wedstrijd - Het Culinary Team the Netherlands heeft in Luxemburg twee medailles in de wacht gesleept tijdens de Culinary Worldcup 2022. Op het onderdeel “Chefs Table” werd  brons gewonnen en woensdag won het team tijdens het onderdeel Hot Kitchen een zilveren medaille.

De Culinary Worldcup in Luxembourg is de toonaangevende landenwedstrijd die iedere 4 jaar georganiseerd wordt door Worldchefs, Vatel Luxembourg en LuxExpo. Dit jaar deden er vijftien nationale teams mee aan de verschillende onderdelen. Het Nederlandse Culinaire Team is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en doet al vele jaren mee in de top van de internationale wedstrijden. 

Bron: Gastronomisch Gilde/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederland plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge

Wedstrijd - Nederland heeft zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Globals Chefs Challenge in Singapore in 2024. Deze wedstrijden worden georganiseerd door World Association of Chefs Societies (WACS) waar in Nederland het Gastronomisch Gilde bij aangesloten is. Tom Lamers en Tim Hoppe vertegenwoordigden Nederland tijdens de voorronde in Rimini.

Lees bericht


‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht

Activiteiten Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam

Beurzen - Van 18 tot en met 21 september zal traditiegetrouw Gastvrij Rotterdam plaatsvinden. Dit jaar heeft de beurs een extra wedstrijd arena toegevoegd waar het Gastronomisch Gilde haar wedstrijden mag doen. Het Gastronomisch Gilde gaat samen met de partners zorgen voor een uitgebreide programmering met wedstrijden, masterclasses en demo’s van aansprekende personen uit de gastronomie.

Lees bericht

’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

Lees bericht


Horecadag wordt Week van de horeca met verkiezing

Actieweek – De Nationale Horecadag wordt dit jaar de Week van de horeca en vindt plaats van 20 tot en met 25 september. Als aftrap van de Week van de horeca wordt een landelijke verkiezing in het leven geroepen, Het leukste horecateam van Nederland.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid