New York Pizza gaat pizza’s met bloemkoolbodem bezorgen


Formulenieuws – Pizza’s waarvan de bodem van bloemkool is gemaakt waren tot voor kort alleen in de supermarkt verkrijgbaar. Nu gaat New York Pizza ze pizza’s met bloemkoolbodem bezorgen. De vegetarische pizza’s zijn met een opmars bezig, zo ook de pizza’s met een bloemkoolbodem. Voor New York Pizza reden om ze vast op te nemen in het assortiment. “Met een bodem die voor 37% uit bloemkool bestaat krijg je nét dat beetje extra groente binnen,” zegt Philippe Vorst, CEO van New York Pizza. De nieuwe bodem is zo ontwikkeld dat hij nauwelijks van de originele afwijkt, aldus de topman. “En dat terwijl hij minder calorieën, 40% minder suiker, 60% minder zout en ook nog eens 60% meer vezels bevat.” De pizza wordt dagelijks ver gemaakt en is in alle 203 vestigingen te verkrijgen. Elke pizza is te verkrijgen met een bloemkoolbodem, tegen betaling van 1 euro extra. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Pizza’s waarvan de bodem van bloemkool is gemaakt waren tot voor kort alleen in de supermarkt verkrijgbaar. Nu gaat New York Pizza ze pizza’s met bloemkoolbodem bezorgen. De vegetarische pizza’s zijn met een opmars bezig, zo ook de pizza’s met een bloemkoolbodem. Voor New York Pizza reden om ze vast op te nemen in het assortiment. “Met een bodem die voor 37% uit bloemkool bestaat krijg je nét dat beetje extra groente binnen,” zegt Philippe Vorst, CEO van New York Pizza. De nieuwe bodem is zo ontwikkeld dat hij nauwelijks van de originele afwijkt, aldus de topman. “En dat terwijl hij minder calorieën, 40% minder suiker, 60% minder zout en ook nog eens 60% meer vezels bevat.” De pizza wordt dagelijks ver gemaakt en is in alle 203 vestigingen te verkrijgen. Elke pizza is te verkrijgen met een bloemkoolbodem, tegen betaling van 1 euro extra. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

burgerme sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers

Formulenieuws - Maaltijdformule burgerme sluit zich aan de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Daarmee schaart de franchiseformule zich achter de gezamenlijke ambities van ruim 1.200 bezorglocaties in Nederland op het gebied van professionalisering, veiligheid en duurzaamheid in de sector.

Lees bericht



AnyTyme opgetuigd voor verdere franchise-uitrol

Interview - Een nieuw logo, een eigentijdse uitstraling binnen en buiten, verpakkingen die in lijn zijn met de nieuwe uitstraling. Er is veel veranderd bij cafetariaformule AnyTyme. Maar de belangrijkste wijzigingen zijn misschien onzichtbaar. Aan de achterkant van het bedrijf zijn namelijk de inkoopcondities, de infrastructuur en de afspraken verbeterd en is er een organisatie opgetuigd waarmee de formule geschikt...

Lees bericht

’t Bakhuus heeft hoogste klantloyaliteit in fastfood

Onderzoek – Lunchroom- en cafetariaformule 't Bakhuus heeft de hoogste klantloyaliteit in de fastfoodbranche. Maar liefst 92% van de klanten wil er opnieuw eten. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Fastfoodketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 7.200 Nederlanders.

Lees bericht


HAK en Turff gaan studenten inspireren zelf te koken

Studenten – Afhaalmaaltijden zijn in trek bij uitwonende studenten. Zo’n 40 procent bestelt minimaal een keer per week eten. Het gaat dan vaak om pizza, sushi of een kapsalon. Ook geeft 35 procent van de studenten meer uit aan kant-en-klaarmaaltijden. Omdat deze maaltijden vaak te weinig groenten bevatten, slaan HAK en studenten-startup Turff de handen ineen om studenten vaker een maaltijd zelf...

Lees bericht

Debbie Klein volgt Philippe Vorst op als CEO New York Pizza

Benoeming - Philippe Vorst, de oprichter van New York Pizza, neemt na 32 jaar afscheid. Hij draagt vanaf 15 augustus de leiding over aan Debbie Klein, de nieuwe CEO van New York Pizza en Euro Pizza Products. Vorst blijft betrokken bij de toekomst van het bedrijf als lid van de Raad van Commissarissen van The European Pizza Company (TEPC).

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid