Nieuwbouw centrumgebouw Beekse Bergen gestart


In het gebouw keren de supermarkt, het restaurant en de snackbar terug

Leisure - Op Vakantiepark Beekse Bergen is gestart met de bouw van een nieuw centrumgebouw. Het nieuwe gebouw komt op dezelfde plek als het gebouw, dat in juni door brand werd verwoest. 

In het nieuwe pand, dat wordt gebouwd rond de thema's strand, natuur en water, keren de supermarkt, het restaurant, het zwembad en de snackbar terug. Ook de verhuurbalie van fietsen en boten komen in het gebouw te zitten, net als de receptie, die nu nog aan het begin van het park zit. Daarnaast komen er nog een animatieruimte met podium, indoorspeeltuin en multifunctionele zaal.

“De brand in juni was echt een enorme klap", meldt general manager Maikel Claassens. “We hadden net een renovatie achter de rug en het pand was helemaal klaar voor het zomerseizoen. Maar dit nieuwe gebouw gaat een waardige opvolger worden.” In het nieuwe gebouw, waar gasten vanaf het terras direct het strand op lopen, wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke elementen. “Het zal hierdoor heel goed aansluiten op de beleving in het park, dat draait om Afrika, water en strand", aldus Claassens. Ook het zwembad heeft een upgrade gekregen.

Het nieuwe centrumgebouw zal naar verwachting voor de zomer 2022 in gebruik worden genomen.

Bron: Vakantiepark Beekse Bergen/@FoodClicks

Impressie van de nieuwe snackbar
Het nieuwe gebouw ligt direct aan het strand in het vakantiepark

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht

Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht

ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht


Foodservice groeit met 44,4% in periode 5

Cijfers – De periodemonitor van Foodservice XS laat over periode 5, week 17 t/m 20, (25 april t/m 22 mei 2022) met een groei van 44,4% een zeer goede ontwikkeling zien van de foodservicemarkt. Tegelijkertijd wordt gewaarschuwd voor een al te positief beeld van de omzetgroei op termijn, want oplopende inflatie en toenemende kosten bij de consument kunnen gaan zorgen voor krimp.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid