Nieuwe brandstore Coco & Sebas opent op Hoog Catharijne


Founding Father Remy Rombouts (l) en CEO Roger Scheeren (r) openen de nieuwe brandstore van Coco & Sebas in Utrecht

Formulenieuws - Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas opende vandaag de deuren van haar nieuwe brandstore Utrecht. De opening vond plaats in winkelcentrum Hoog Catharijne en brengt de teller van het luxe chocolademerk op vijf.

De nieuwe winkel biedt zowel een classic collectie als wisselende seizoenscollecties van bijzondere chocoladecreaties. Aanwezig bij de opening waren Roger Scheeren, CEO van Coco & Sebas, en Remy Rombouts, Founding Father van Coco & Sebas.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht


Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Overname - Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas heeft overeenstemming bereikt met de curator van Handelsonderneming Min B.V. over de doorstart van het grootste deel van de door haar geëxploiteerde Leonidas-winkels en de distributieactiviteiten in Roosendaal.

Lees bericht

Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Lees bericht



Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in Breda

Chocolade - Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas opent op vrijdag 25 juni de deuren van haar nieuwe brandstore aan de Eindstraat 8 in hartje Breda. Het is de vierde brandstore van het chocolademerk. In september opent de vijfde in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Lees bericht

Albert Heijn Utrecht gaat meer horeca bedrijven

Formulenieuws – De recent geopende Albert Heijn aan de Neude in Utrecht gaat maaltijden verkopen die kunnen worden meegenomen door klanten voor thuis of ter plekke kunnen worden geconsumeerd. De keuken voor deze maaltijden is bereikbaar zonder dat de consument de winkel in hoeft.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid