Nieuwe Coca-Cola Creations in het teken van K-pop


Coca-Cola introduceert de eerste Coca-Cola Creations van 2024: Coca-Cola K-Wave Zero Sugar

Introductie – Coca-Cola introduceert de eerste Coca-Cola Creations van 2024: Coca-Cola K-Wave Zero Sugar. De limited edition variant is geïnspireerd op K-pop, een subcultuur uit Zuid-Korea dat inmiddels wereldwijd ongekend populair is door de Koreaanse popmuziek, films, beauty- en fashiontrends. 

Het blikje heeft een uniek design dat de energie en passie van een K-pop concert tot leven brengt met LED-schermpatronen en levendige kleuren. De introductie bestaat niet alleen uit een unieke suikervrije Coca-Cola smaakvariant, maar biedt ook toffe interactiemogelijkheden met populaire K-popartiesten. De limited edition is verkrijgbaar in 250ml blikjes.

‘Like Magic’ videoclip

Om fans te verrassen met een Coke Creations track, werkten drie van de populairste K-popgroepen, Stray Kids, ITZY en NMIXX, voor deze lancering samen met K-popicoon Jin Young Park (J.Y. Park). De artiesten hebben de handen in elkaar geslagen om 'Like Magic' te maken, de ultieme K-popsong met bijbehorende clip, geproduceerd door J.Y. Park. Als onderdeel van de song- en videolancering kunnen fans binnenkort deel uitmaken van de videoclip door middel van een AI experience via de Creations Hub.

Bron: Coca-Cola Nederland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCoca-Cola fabriek in Nederland CO₂-neutraal gecertificeerd  

Industrie – De fabriek in Dongen van Coca-Cola Europacific Partners is CO₂-neutraal gecertificeerd volgens de internationale PAS2060 norm. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Eén van de onderdelen voor het behalen van het certificaat is het reductieplan, met als grootste impact de overgang van gas naar volledige elektrificatie.

Lees bericht


Coca-Cola introduceert smaakvariant in co-creatie met AI

Introductie – Coca-Cola lanceert woensdag wereldwijd Coca-Cola 3000, een limited-edition smaakvariant van Coca-Cola Zero Sugar binnen het Coke Creations platform. Coca-Cola 3000 Zero Sugar is de eerste smaak, die mede door menselijke als kunstmatige intelligentie (AI) is gecreëerd.

Lees berichtJeroen van Vliet nieuwe country director CCEP Nederland

Personalia - Jeroen van Vliet is vanaf 1 maart 2023 de nieuwe country director Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) Nederland. Hij volgt Jaap Wassink op, die binnen de organisatie de internationale stap maakt naar de rol van group VP sales execution & route to market voor CCEP.  

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid