Nieuwe KFC Damrak kent verschillende zones


Formulenieuws – Na een grondige verbouwing is KFC aan het Damrak in Amsterdam geopend. In het nieuwe ontwerp van de lobby komt de verse productbereiding prominent naar voren en zijn verschillende zones ingericht voor diverse momenten: van een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin. Het restaurant is in de afgelopen maand van kelder tot nok volledig aangepakt, waarbij het interieur maar ook alle installaties en keukenapparatuur vervangen werden. Het restaurant is na deze verbouwing weer helemaal up to date, zowel voor de gast als voor de werkomstandigheden voor medewerkers. Masterfranchiser Het fastfoodrestaurant wordt gerund door Collins Foods Europe, de grootste franchisepartner van KFC in Nederland. Collins Foods Europe heeft inmiddels 20 KFC restaurants onder haar hoede en is een vooraanstaande KFC franchisepartner in Australie en Europa. Op de vestiging aan het Damrak werkt een team van 150 mensen. Restaurant General Manager (RGM) is Niroshini Ramachantran.Collins heeft plannen meerdere nieuwe locatie dit jaar te openen. Verse kip In iedere KFC wordt de hele dag door verse kip in de keuken door goed getrainde koks gemarineerd, gepaneerd en bereid. Hiermee verzekert KFC de smaak, knapperigheid, en kwaliteit en claimt KFC “the world’s greatest fried chicken” te serveren. Het menu bij KFC bestaat uit: kipstukken, boneless strips, wraps, salads, burgers, boxmeals, kids meals en de buckets. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Na een grondige verbouwing is KFC aan het Damrak in Amsterdam geopend. In het nieuwe ontwerp van de lobby komt de verse productbereiding prominent naar voren en zijn verschillende zones ingericht voor diverse momenten: van een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin. Het restaurant is in de afgelopen maand van kelder tot nok volledig aangepakt, waarbij het interieur maar ook alle installaties en keukenapparatuur vervangen werden. Het restaurant is na deze verbouwing weer helemaal up to date, zowel voor de gast als voor de werkomstandigheden voor medewerkers. Masterfranchiser Het fastfoodrestaurant wordt gerund door Collins Foods Europe, de grootste franchisepartner van KFC in Nederland. Collins Foods Europe heeft inmiddels 20 KFC restaurants onder haar hoede en is een vooraanstaande KFC franchisepartner in Australie en Europa. Op de vestiging aan het Damrak werkt een team van 150 mensen. Restaurant General Manager (RGM) is Niroshini Ramachantran.Collins heeft plannen meerdere nieuwe locatie dit jaar te openen. Verse kip In iedere KFC wordt de hele dag door verse kip in de keuken door goed getrainde koks gemarineerd, gepaneerd en bereid. Hiermee verzekert KFC de smaak, knapperigheid, en kwaliteit en claimt KFC “the world’s greatest fried chicken” te serveren. Het menu bij KFC bestaat uit: kipstukken, boneless strips, wraps, salads, burgers, boxmeals, kids meals en de buckets. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht


KFC en streetwear merk Banlieue brengen samen collectie uit

Formulenieuws - KFC en het Rotterdamse streetwear merk Banlieue brengen samen een exclusieve collectie uit. Centraal in de capsulecollectie staat het herkenbare design van het populaire merk Banlieue. De collectie bestaande uit een iconische herbruikbare KFC + Banlieue bucket en KFC + Banlieue t-shirt is vanaf dinsdag te koop.

Lees bericht

KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid