Nieuwe locatie De Pizzabakkers in Rotterdam


De Pizzabakkers aan de Peppelweg in Rotterdam / Foto bij: De Pizzabakkers

Formulenieuws - De Peppelweg in Rotterdam is een restaurant rijker. Op zaterdag 6 november openen de vrienden Rag en Roy de deuren van De Pizzabakkers in Schiebroek-Hillegersberg.

De nieuwe locatie van De Pizzabakkers komt in een voormalig bankgebouw, waar eerder Brasserie Scheffers gevestigd was. De twee Rotterdammers besloten deze zomer het avontuur aan te gaan en hun baan in respectievelijk het onderwijs en de hotellerie op te geven voor een eigen pizzarestaurant. Beiden komen ook uit de buurt waar de locatie is gevestigd. Roy: “De mensen uit de buurt en de straat reageren zo positief, we voelen ons enorm gesteund. Het buurtgevoel in het restaurant is er nu al volop.” De pizzabakkerij ligt aan het begin van de Peppelweg, tussen de halte Meidoornweide en het Rododendronplein. Voor klanten is een bezoek aan de markt goed te combineren met een pizzalunch bij het buurtrestaurant.

Pizza & Prosecco

De pizza’s van Pizzabakkers hebben een dunne, knapperige bodem volgens eigen recept. Belegd wordt er met verse, veelal Italiaanse ingrediënten. Op de menukaart zijn er naast twaalf verschillende pizza’s en een pizza van de maand ook een selectie antipasti en dolci, allemaal huisgemaakt, terug te vinden. En ook de Prosecco ontbreekt niet, want net als de pizza’s is het Italiaanse drankje een belangrijk kenmerk van De Pizzabakkers.

Bron: De Pizzabakkers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws








De Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid