Nieuwe vestiging Par Hasard combineert frites met champagne
Formulenieuws – De nieuwe locatie van friterie Par Hasard Hoofddorpplein in de Amsterdamse Schinkelbuurt gaat de verkoop van huisgemaakte frites combineren met Bourgondische Limburgse wijnen en champagne. Na een rigoureuze verbouwing is het pand omgetoverd naar een locatie waar gasten terecht kunnen voor lunch, borrel en diner. Maandag 10 juni is de opening. Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een eetcafé, friterie met een eigen entree en een groot terras. De locatie wordt gerund door franchiseondernemer Vincent Weijl en zijn vriendin Jane Kelly. Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een café met bar. Omdat op deze de locatie fors wordt ingezet op de verkoop van speciaalbieren, wijnen en champagne heeft de bar een prominente plek gekregen, namelijk direct bij binnenkomst in het eetcafé. De wijnbar in het midden in de zaak leent zich uitstekend als borrelplek. Verder veel aandacht voor de cocktails. Deze worden gemaakt met wodka uit Maastricht, gemaakt van aardappelen uit Maastrichtse grond. Toch is het niet alleen drank en frites dat Par Hasard serveert. Gasten kunnen namelijk ook terecht voor een lunch met kop koffie en verse jus. Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en biologische frikadellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs Zoervleis en bavette van Angus te bestellen. Al deze gerechten zijn ook af te halen of kunnen worden bezorgd thuis of op werk. Vestigingen Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen, Par Hasard Almere en Par Hasard Alkmaar. Maandag 10 juni wordt daar de zesde vestiging aan toegevoegd: Par Hasard Hoofddorpplein in Amsterdam. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – De nieuwe locatie van friterie Par Hasard Hoofddorpplein in de Amsterdamse Schinkelbuurt gaat de verkoop van huisgemaakte frites combineren met Bourgondische Limburgse wijnen en champagne. Na een rigoureuze verbouwing is het pand omgetoverd naar een locatie waar gasten terecht kunnen voor lunch, borrel en diner. Maandag 10 juni is de opening. Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een eetcafé, friterie met een eigen entree en een groot terras. De locatie wordt gerund door franchiseondernemer Vincent Weijl en zijn vriendin Jane Kelly. Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een café met bar. Omdat op deze de locatie fors wordt ingezet op de verkoop van speciaalbieren, wijnen en champagne heeft de bar een prominente plek gekregen, namelijk direct bij binnenkomst in het eetcafé. De wijnbar in het midden in de zaak leent zich uitstekend als borrelplek. Verder veel aandacht voor de cocktails. Deze worden gemaakt met wodka uit Maastricht, gemaakt van aardappelen uit Maastrichtse grond. Toch is het niet alleen drank en frites dat Par Hasard serveert. Gasten kunnen namelijk ook terecht voor een lunch met kop koffie en verse jus. Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en biologische frikadellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs Zoervleis en bavette van Angus te bestellen. Al deze gerechten zijn ook af te halen of kunnen worden bezorgd thuis of op werk. Vestigingen Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen, Par Hasard Almere en Par Hasard Alkmaar. Maandag 10 juni wordt daar de zesde vestiging aan toegevoegd: Par Hasard Hoofddorpplein in Amsterdam. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
‘Bourgondische’ groothandel Hanos Maastricht geopend
Groothandel – 40.000 vierkanter meter oppervlakte en meer dan 100.000 producten. Hanos laat in Maastricht zien wat het in huis heeft. Een unieke vestiging met een bourgondische twist, zo schrijft Hanos en dat werd door de foodprofessionals bevestigd.
Lees berichtFriterie Par Hasard opent zesde locatie in Alkmaar
Formulenieuws - Op donderdag 25 april 2019 opent friterie Par Hasard in Alkmaar. De zesde vestiging van de frietketen wordt gerund door frietbakker Xander Poort die ook de vestiging van Par Hasard op de Pier in Scheveningen op de kaart heeft gezet. De locatie aan de Laat in Alkmaar beschikt over een ruim terras met meer dan 20 zitplaatsen. Par Hasard heeft een...
Lees berichtDerde franchiselocatie voor Par Hasard
Formulenieuws – Voor de zomer wordt in de Amsterdamse Schinkelbuurt de derde franchiselocatie geopend van de café-friterie Par Hasard. Eigenaar Xander Hasaart vond in Vincent Weijl de geschikte ondernemer voor zijn bourgondische concept. Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen. Twee in Amsterdam, eentje in Scheveningen en eentje in Almere. De vestiging aan het Hoofddorpplein in de hoofdstad komt daar...
Lees berichtPar Hasard opent eerste franchiselocatie in Almere
Formulenieuws – De locatie in Almere Stad wordt de vierde vestiging van Par Hasard, de formule die de 'charme van de traditionele frituur vertaalt'. Naast drie locaties- in Amsterdam Zuid, Amsterdam West en op de pier in Scheveningen – van Maastrichtenaar Xander Hasaart, start nu zijn voormalige chef een eigen friterie in Flevopolder. Hasaart heeft een ambitieuze groei voor ogen: “We willen...
Lees bericht