Nieuwe website brengt Nederlandse flitsbezorgers in kaart


Flitsbezorgers als Gorillas zien hun groei afvlakken

Platform – Een website die de markt van snelle boodschappen bezorging in kaart brengt, die was er nog niet. En dus komt er nu de website snellesupers.nl , die de Nederlandse flitsbezorgers zoals Gorillas, Flink, Getir en Zapp vergelijkt.

De vergelijkssite toont actuele informatie als bezorggebied, minimum bestelbedrag, bezorgkosten, openingstijden en bezorgtijd. Flitsbezorgers zijn supermarkt bezorgservices die de boodschappen binnen 10 tot 20 minuten bezorgen. Vanuit magazijnen rondom de stad worden orders razendsnel verwerkt en met een e-bike of e-scooter bij de klant thuisbezorgd.

Het aantal flitsbezorgers in Nederland neemt in rap tempo toe, laat snellesupers.nl weten. Na de komst van het Duitse Gorillas in maart van dit jaar kwamen daar Flink (eveneens Duits), Getir (Turks) en Zapp (Brits) bij. Voor veel consumenten is op dit moment onduidelijk wie nu waar actief is en welke er in de toekomst bij gaan komen, dus is een overzichtssite handig.

Niet alleen 10-minutendiensten

De website kijkt niet alleen naar de nieuwe 10-minuten-bezorgdiensten, maar ook naar bestaande bezorgplatforms als Uber Eats en Deliveroo en reguliere supers als Albert Heijn en Jumbo. Daarnaast toont snellesupers.nl ook actuele informatie over buitenlandse partijen zoals Bolt, Cajoo, Dija en Weezy die hun service mogelijk in Nederland gaan uitrollen.

Groeimarkt

In Nederland zijn er op dit moment 4 flitsbezorgers actief: Gorillas (10 steden), Flink (13 steden), Zapp en Getir (beide alleen Amsterdam). Met name jongeren maken gebruik van deze snelle bezorgservices. De bezorgbedrijven zijn populair bij investeerders. Diverse flitsbezorgers haalden tot een miljard op bij investeringsrondes.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid