Nieuwe website brengt Nederlandse flitsbezorgers in kaart


Het aantal flitsbezorgers neemt in Nederland snel toe

Platform – Een website die de markt van snelle boodschappen bezorging in kaart brengt, die was er nog niet. En dus komt er nu de website snellesupers.nl , die de Nederlandse flitsbezorgers zoals Gorillas, Flink, Getir en Zapp vergelijkt.

De vergelijkssite toont actuele informatie als bezorggebied, minimum bestelbedrag, bezorgkosten, openingstijden en bezorgtijd. Flitsbezorgers zijn supermarkt bezorgservices die de boodschappen binnen 10 tot 20 minuten bezorgen. Vanuit magazijnen rondom de stad worden orders razendsnel verwerkt en met een e-bike of e-scooter bij de klant thuisbezorgd.

Het aantal flitsbezorgers in Nederland neemt in rap tempo toe, laat snellesupers.nl weten. Na de komst van het Duitse Gorillas in maart van dit jaar kwamen daar Flink (eveneens Duits), Getir (Turks) en Zapp (Brits) bij. Voor veel consumenten is op dit moment onduidelijk wie nu waar actief is en welke er in de toekomst bij gaan komen, dus is een overzichtssite handig.

Niet alleen 10-minutendiensten

De website kijkt niet alleen naar de nieuwe 10-minuten-bezorgdiensten, maar ook naar bestaande bezorgplatforms als Uber Eats en Deliveroo en reguliere supers als Albert Heijn en Jumbo. Daarnaast toont snellesupers.nl ook actuele informatie over buitenlandse partijen zoals Bolt, Cajoo, Dija en Weezy die hun service mogelijk in Nederland gaan uitrollen.

Groeimarkt

In Nederland zijn er op dit moment 4 flitsbezorgers actief: Gorillas (10 steden), Flink (13 steden), Zapp en Getir (beide alleen Amsterdam). Met name jongeren maken gebruik van deze snelle bezorgservices. De bezorgbedrijven zijn populair bij investeerders. Diverse flitsbezorgers haalden tot een miljard op bij investeringsrondes.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGorillas en DOCKR gaan meer doen in duurzame bezorging

Flitsbezorging - Gorillas, de Berlijnse flitsbezorger, slaat de handen ineen met leverancier van mobiliteitsmiddelen DOCKR in Leusden. Samen gaan zij ervoor zorgen dat Gorillas aan de 10-minuten belofte kan blijven voldoen, met een vloot van snelle elektrische bakfietsen. De samenwerking zal in 2021 naast Nederland ook in België en Duitsland worden uitgerold.

Lees bericht

Flitsbezorger Gorillas stelt Global Chief People Officer aan

Benoeming - Flitsbezorgdienst Gorillas Technologies GmbH heeft haar Executive Leadership Team uitgebreid met HR Executive Deena Fox. Fox is aangesteld als Global Chief People Officer en met ingang van 1 augustus 2021 verantwoordelijk voor Gorillas’ bedrijfscultuur en wereldwijde medewerkersbeleid.

Lees bericht

Nederland strijdtoneel van allerlei snelle bezorgdiensten

Bezorgdiensten - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden sinds een aantal weken fietskoeriers rond van bezorgdienst Gorillas. Deze Berlijnse start-up bezorgt boodschappen vanuit zogenaamde 'dark stores'. Maar Gorillas krijgt de komende tijd concurrentie van nog vijf andere bezorgdiensten.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid