‘Nog geen gast verwelkomd, maar toch gestart met thuisbezorging’


Foto bij: Vermaat

Horeca – Horecagroep Vermaat heeft in oktober twee nieuwe restaurants geopend, waar nog geen gast binnen is geweest. Toch kunnen geïnteresseerden er wel bestellen voor thuis. Vermaat heeft vier restaurants waar gasten ‘een avondje uit eten’ kunnen bestellen.

‘Als de gast niet naar het restaurant mag komen, dan komt het restaurant wel naar de gast toe'. Onder dat mom zet Vermaat vier restaurants in die een avondje uit eten voor thuis regelen. Twee hiervan - Hemel & Aarde in Utrecht en Rouhi in Amsterdam - zijn zo nieuw dat niemand er ooit binnen is geweest. De andere twee restaurants zijn Wils en Rijks.

Rouhi

Rouhi zou half oktober openen in het nieuwe House of Rituals op het Spui te Amsterdam, zo laat Vermaat weten, maar mag als gevolg van alle horecabeperkingen in verband met de coronaverspreiding niet open zijn. Chef Renaud Goigoux wil de gasten op deze locatie graag laten genieten van onverwachte smaakcombinaties geïnspireerd op culinaire ontdekkingen uit Azië. Maar de gerechten uit deze keuken zijn nu vooralsnog alleen thuis te beleven met de Soul Food Box.

Hemel & Aarde

Hemel & Aarde is een gloednieuw restaurant in de Utrechtse binnenstad, dat ook half oktober de deuren zou openen, in het voormalig Polman’s Huis. Chef Vito Reekers en zijn team brengen hier een ode aan de seizoenen met een 4-gangen diner met amuses, brood, smeersels en friandises. Voordeel voor de afhalers, want wie z'n diner afhaalt, krijgt de kans om als een van de eersten een blik te werpen in het compleet gerenoveerde gebouw.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid