NOWJOBS en Nostradamus ICT sluiten strategisch partnership


NOWJOBS en Nostradamus ICT gaan voortaan samenwerken

Samenwerking - Online bemiddelingsplatform NOWJOBS gaat samenwerken met Nostradamus, ontwikkelaar van software voor prognoses, planning en urenregistratie in de horeca. Dankzij deze samenwerking krijgen (middelgrote tot grote) horecaondernemingen direct online toegang tot de talentpool met bijverdieners van NOWJOBS, zonder verdere tussenstappen.

Door de directe toegang kan daardoor tijdelijke onderbezetting beter worden voorkomen. Het door Nostradamus ontwikkelde planningssysteem dat systemen voor salarisadministratie, kassa en reservering koppelt, wordt nu al gebruikt door diverse middelgrote en grote horecaondernemingen, waaronder Van der Valk, grote strandpaviljoens en hamburgerketen Burger King.

Voor de coronacrisis was er sprake van een behoorlijke krapte op de markt van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel. Vooral keukenpersoneel was vaak lastig te vinden. Nostradamus-directeur Peter van der Zwan verwacht dat het vinden van geschikt personeel na heropening van de horeca, alleen nog maar lastiger gaat worden. Van der Zwan: “We weten dat veel flexibele horecamedewerkers inmiddels zijn overgestapt naar andere werkgevers in de logistiek of supermarkten, die gedurende de lockdown veel extra mensen konden gebruiken.” Samenwerking met  NOWJOBS ligt dus voor de hand. “Met Nostradamus als cockpit krijgen onze ondernemers straks snel toegang tot een nieuwe pool van bijverdieners en werkstudenten.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid