NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over
Overname - Partner in horecamanagement systemen Next to Food (NTF) neemt software ontwikkelaar Cerenta over. Het team van Cerenta bestaat uit ontwikkelaars die al jaren aan het NTF platform bouwen, maar nu ook écht bij NTF in het bedrijf gaan komen.
De overname is dus een logische. Leon Besselink van NTF: “Voor de klanten van NTF zal het nog meer gaan kloppen, omdat we sneller kunnen schakelen en nog eerder op marktontwikkelingen zullen inspelen. We blijven investeren, zodat wij de partij zijn die de online oplossing biedt voor alle bedrijfsvoering in de horeca, van de mobiele bestelsite tot een bezorgmanagementsysteem.”
Delivery
In 2020 nam maaltijdbezorging toe met 43,6 procent naar een omzet van 2,8 miljoen euro. En delivery zal ook in de toekomst groot blijven. “Daarom willen wij de kennis en flexibiliteit in huis hebben, om het beste systeem te hebben voor wat er verder komen gaat. Het is voor ons een logische stap om nu deze kennis ín ons bedrijf te brengen,” aldus Besselink.
Vanaf januari
“Het is een mooie nieuwe stap in de samenwerking die we al sinds tijden hebben met NTF,” zegt ook Bjorn de Jong van Cerenta. “Ons team is de afgelopen jaren direct of indirect betrokken geweest bij de doorontwikkeling van de software oplossingen van NTF. Het is een platform waar we veel gevoel bij hebben.”
Next to Food
Vanuit Culemborg ontwerpt en ontwikkelt NTF al meer dat 20 jaar soft- & hardware voor de horeca. Van frontoffice oplossingen tot backoffice management.
Bron: NTF/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtBiertje in Europees restaurant het duurst in Noorwegen
Prijsvergelijking – Van alle Europese steden is de gemiddelde prijs van een biertje in Noorwegen het duurst. Portugal is het goedkoopst, maar voor wie echt voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor zijn biertje in een restaurant moet naar Noord-Macedonië.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtPrijsontwikkeling cafetaria’s in 2024 stabiel
Analyse - Na 2 jaar van substantiële prijsstijgingen is het beeld over de eerste maanden van 2024 nu veel constanter. De prijsstijgingen zoals uit het verleden doen zich nu niet meer zo sterk voor.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees bericht