Oatly opent pop-up store met vegan softijs


Het vegan softijs Oatly Soft Serve is er in de smaken vanille, koffie en matcha

Pop-upstore - Oatly, producent van haverdrank, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de introductie van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly maandag op de Prinsengracht haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Het vegan softijs is er in de smaken vanille, koffie en matcha.

Oatly Soft Serve heeft een romige, luchtige textuur maar bevat geen koemelk. Oatly biedt in de pop-upstore een wisselend menu met speciale toppings als aardbeien, kersen en stroopwafel. Maar ook strooisels als gezouten karamel, bessen en chocolade. Daarnaast vinden er de hele zomer diverse lokale samenwerkingen plaats voor over-the-top-toppings. Bijvoorbeeld met specerijenplatform Spice First met wie Oatly een speciale kruidenweek  (ijs met kardemomsmaak) in de pop-up store organiseert, of met chili-olie merk La Lia en vegan softijs met chiliflakes.

De Oatly's pop-up store is van 3 juli tot en met 31 augustus 7 dagen per week geopend. Oatly Soft Serve is ook beschikbaar bij zes STACH-winkels in Amsterdam.

Bron: Oatly/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mike Boks nieuwe General Manager van STACH

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Lees bericht


Koffie bij IKEA voortaan ook verkrijgbaar met haverdrank

Formulenieuws - IKEA Nederland biedt klanten en medewerkers vanaf 4 oktober ook de mogelijkheid om koffie te drinken met haverdrank. Door haverdrank als optie aan te bieden naast koemelk, wil het Zweedse woonwarenhuis zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met plantaardige voeding.

Lees bericht

Pieter Pot nu ook verkrijgbaar bij STACH

Voedselverspilling - Vanaf maandag - de eerste dag van de Verspillingsvrije Week - zijn de producten van online supermarkt Pieter Pot ook offline te vinden. In de STACH-vestigingen in Amsterdam en in Haarlem kun je nu terecht voor onder meer pindakaas en popcorn van Pieter Pot.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid