Oldtimers lanceert drie suikervrije smaken


Suikervrij drop van Oldtimers en vegan, verpakt in een verpakking die beter is te recyclen

Introductie - Het merk Oldtimers, geproduceerd in het Friese dorp Jirnsum, lanceert drie nieuwe suikervrije smaken; van Zoete Bolletjes en Zoute Puntjes tot aan de gecoate Zoethout Rotsjes. De suikervrije producten van Oldtimers zijn ook volledig vegan.

De laatste jaren is het zichtbaar dat steeds meer consumenten bewuster en gezonder leven. Consumenten zijn zich bewust van onnodige toevoegde suikers in allerlei producten. Daarnaast stijgt ook de vraag naar vegan. Om die reden is de suikervrije lijn van Oldtimers ook volledig vegan, net als de suikerhoudende producten.

Oldtimers is een bekend merk binnen de dropcategorie, maar heeft nog niet eerder een suikervrije variant geïntroduceerd. “Door deze nu te introduceren kunnen consumenten die vanwege hun gezondheid of bewust minder suiker eten ook genieten van het merk,” aldus Amber Verschuur, Brand Manager Oldtimers.

Voor de introductie is ook gekozen voor een ander type verpakking dan die binnen de categorie en huidige producten gebruikt wordt. Het zakje van 100 gram kan bij het plastic afval gegooid worden, waardoor het recyclen beter te realiseren is.

Oldtimers valt onder de organisatie Concorp, het bedrijf vertegenwoordigt ook de merken Fisherman’s Friend, Autodrop, Skittles, Heksehyl en Schuttelaar.

Bron: Concorp/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


Nieuw bij Captain Food de plantaardige gehaktbal

Introductie – De plantaardige gehaktbal is te gebruiken voor het bekende broodjes bal, als onderdeel van een maaltijd, direct eetbaar vanuit de jus of als een berehap met pindasaus. De nieuwe vleesloze bal van Captain Food smaakt als half-om-half gehakt en is vrijwel overal voor inzetbaar.

Lees bericht


Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid