Onbemande Firezone in Terneuzen heeft weer een shop


De onbemande Firezone in Terneuzen heeft nu een shop met een apart ijscounter voor schepijs, softijs en milkshakes / Foto bij: De Poorter Olie

Tankstation – De Poorter Olie in Terneuzen heeft een eigen shop geopend aan de Bellamystraat 28a in Terneuzen. Dit Firezone tankstation was aanvankelijk onbemand, maar heeft nu met het concept GO easy een shop er bij gekregen.

De Poorter is een familiebedrijf met vooral een positie in Zeeuws-Vlaanderen. Het bedrijf bestaat ll sinds 1960 en exploiteert 20 tankstations, waarvan 13 onbemand en 7 bemande tankstations met eigen shops, wasstraten en bakery’s. De bakery’s zitten bij de locaties in Terneuzen, Serooskerke en Wachtebeke en het assortiment richt zich op het ontbijt, uitgebreide lunch of warme snack.

Het interieur heeft recent een aanzienlijke upgrade gekregen door nieuwe LED verlichting en een weelderige plantenwand, gecombineerd met een plantenrek aan het plafond. De vestiging in Terneuzen heeft ook een aparte counter voor schepijs, softijs en milkshakes.

Bron: De Poorter Olie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Beta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht


Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITI expo

Vakbeurzen - Op de UNITI expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht

COFFEELAB in Breda sluit de deuren

Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.

Lees berichtTotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid