Ook Desperados krijgt een alcoholvrije variant met Desperados Virgin 0.0%


Bier - Desperados lanceert zijn eerste alcoholvrije variant in Nederland: Desperados Virgin 0.0%. De brouwer speelt hier mee in op de toenemende vraag naar alcoholvrije producten. Desperados Virgin 0.0% is vanaf deze week beschikbaar en zal later dit jaar ook in de horeca geïntroduceerd worden.

De brouwer introduceert de nieuwe Desperados variant in de maand van Dry January, waarin mensen overal ter wereld worden opgeroepen een maand lang geen alcohol drinken Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados: “Met Desperados Virgin 0.0% bieden we nu ons allereerste alcoholvrije product in het mix-Mexicaans segment in Nederland aan. Daarmee bereiken naast onze bestaande gebruikers, ook nieuwe consumenten. Desperados Virgin 0.0 is alcoholvrij bier mét de kick van Desperados en de verfrissing van citrus. En daarmee een geweldige toevoeging aan ons portfolio.”

Wereldwijde introductie

Na de succesvolle introductie van Desperados Virgin 0.0% in Frankrijk afgelopen jaar brengt de brouwer dit product nu wereldwijd op de markt. Naast Nederland introduceren ook België en Polen de alcoholvrije Desperados variant in januari.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAlcoholvrij bier blijft sterk groeien in dalende biermarkt

Bieren - De verkoop van alcoholvrij blijft groeien. In 2020 is de verkoop  gestegen met 8,5%. Dat betekent dat 1 op de 14 biertjes die gedronken wordt nu alcoholvrij is. De totale markt voor bier daalde wel met 14 procent. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Nederlandse Brouwers, die vandaag bekend zijn gemaakt.

Lees bericht

Bavaria start grootse campagne voor Bavaria 0.0%

Campagne – De campagne voor Bavaria 0.0% wordt de grootste in de geschiedenis van de Brabantse bierbrouwer Swinkels Family Brewers, waartoe het biermerk behoort, en moet de consument overtuigen dat de variant amper is te onderscheiden van alcoholhoudend pils.

Lees bericht

‘Achterhoek en grensstreek kiezen vaker voor alcoholvrij’

Onderzoek – Alcohol zit in de lift. Niet alleen wordt het meer verkocht, ook het aantal alcoholvrije biervarianten neemt steeds meer toe. Wel zijn er regionale verschillen in consumptie. Zo blijkt alcoholvrij bier vooral populair te zijn in de Achterhoek en langs de grensstreken. Nederland is een echt pilsland, stelt onderzoeksbureau Nielsen die de analyse over de biermarkt maakte. In 2009 bestond...

Lees bericht


Affligem blond lanceert alcoholvrije variant

Bier – Heineken heeft in Nederland de alcoholvrije variant van Affligem geïntroduceerd. De 0.0-variant werd eerder al geïntroduceerd in Frankrijk. Affligem Blond 0.0% is een alcoholvrij Belgisch blond abdijbier. Volgens Nannette de Koning, Brandmanager Affligem wordt ook binnen de categorie alcoholvrij steeds vaker gezocht naar smaakvariatie. En met Affligem Blond 0.0% ervaar je volgens haar de volledige beleving van speciaalbier, maar...

Lees bericht

Leffe introduceert als eerste alcoholvrij abdijbier

Introductie - Leffe introduceert het allereerste 0,0% abdijbier in Nederland. Vanaf eind april kan elke bierliefhebber op het terras genieten van de authentieke smaak van een Leffe Blond, volledig alcoholvrij. De trend om bewuster van bier te genieten, waarbij vaker wordt gekozen voor kwalitatief speciaalbier of alcoholvrij bier, sluit aan bij de introductie van Leffe Blond 0,0%. De cijfers bewijzen het ook:...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid