Ook Desperados krijgt een alcoholvrije variant met Desperados Virgin 0.0%


Bier - Desperados lanceert zijn eerste alcoholvrije variant in Nederland: Desperados Virgin 0.0%. De brouwer speelt hier mee in op de toenemende vraag naar alcoholvrije producten. Desperados Virgin 0.0% is vanaf deze week beschikbaar en zal later dit jaar ook in de horeca geïntroduceerd worden.

De brouwer introduceert de nieuwe Desperados variant in de maand van Dry January, waarin mensen overal ter wereld worden opgeroepen een maand lang geen alcohol drinken Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados: “Met Desperados Virgin 0.0% bieden we nu ons allereerste alcoholvrije product in het mix-Mexicaans segment in Nederland aan. Daarmee bereiken naast onze bestaande gebruikers, ook nieuwe consumenten. Desperados Virgin 0.0 is alcoholvrij bier mét de kick van Desperados en de verfrissing van citrus. En daarmee een geweldige toevoeging aan ons portfolio.”

Wereldwijde introductie

Na de succesvolle introductie van Desperados Virgin 0.0% in Frankrijk afgelopen jaar brengt de brouwer dit product nu wereldwijd op de markt. Naast Nederland introduceren ook België en Polen de alcoholvrije Desperados variant in januari.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bier met minder alcohol steeds populairder

Biermarkt – De Nederlandse bierdrinker drinkt steeds minder bier en wanneer die bier drinkt kiest hij steeds vaker voor een biertje met een lager alcoholpercentage. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de Nederlandse Brouwers. De bierverkopen zijn door de slechte zomer en hoge inflatie volgens de brouwers in 2023 zowel voor thuis als in de horeca licht teruggelopen.

Lees bericht
Alcoholvrij bier steeds beter verkrijgbaar in horeca

Analyse – De beschikbaarheid van alcoholvrije bier varianten in de foodservice segmenten: eten, drinken, sporten, gemak, slapen en evenementen nemen toe. Inmiddels heeft 57 procent van de locaties in deze segmenten alcoholvrij bier beschikbaar, voor pils met alcohol ligt dit op 68 procent. Dat schrijft het Rotterdamse databedrijf Datlinq in een analyse.

Lees bericht


AB InBev lanceert alcoholvrije Corona Cero

Introductie - AB InBev, 's werelds grootste brouwerij, kondigt de Europese lancering aan van Corona Cero, een nieuw alcoholvrij bier gebrouwen met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Corona Cero is nu verkrijgbaar in België, Finland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid