Peter van Deursen lid Raad van Commissarissen Vion


Peter van Deursen per 1 januari 2023 benoemd in Raad van Commissarissen van Vion

Benoeming  – Peter van Deursen is met ingang van 1 januari 2023 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Vion Food Group.

Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam trad Van Deursen in dienst bij Cargill, waar hij meerdere internationale management functies vervulde op het gebied van operational excellence, transformaties, overnames, risicomanagement en het managen van talenten en teams. De laatste jaren was hij bij Cargill wereldwijd verantwoordelijk als President Global Starches, Sweeteners & Texturizers. Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen van Vion: "We verwelkomen Peter van harte als nieuw lid in onze raad van commissarissen. Zijn jarenlange ervaring als topbestuurder bij Cargill op alle continenten in de wereld past bij de verdere ontwikkeling van de internationale ketenstrategie van Vion."

De Raad van Commissarissen van Vion bestaat nu uit de volgende leden: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vicevoorzitter), Marieke Bax, Peter Broeckx, Cis van Doninck en Peter van Deursen.

Bron: Vion/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vion herziet bedrijfsportfolio in Duitsland

Heroriëntatie - In lijn met trends in de gehele vleesindustrie past Vion Food Group, een internationale producent van vlees en plantaardige alternatieven, haar strategie in haar belangrijkste markten aan. Vion herziet haar activiteiten in Duitsland en heeft een uitgebreid pakket aan maatregelen ontworpen voor 2024. Het pakket omvat desinvesteringen en sluitingen.

Lees bericht



Caroline Oosterbaan nieuwe voorzitter RvC SPAR Holding

Benoeming - De raad van commissarissen van SPAR Nederland laat weten dat met ingang van 1 september Caroline Oosterbaan toetreedt als voorzitter van de Raad van Commissarissen van SPAR Holding B.V. Oosterbaan zal na een inwerkperiode de huidige voorzitter Saskia van Walsum opvolgen, die na 8 jaar vanwege de afloop van 2 benoemingstermijnen aftreedt.

Lees bericht



Lean & Green Award voor Salomon en FVZ Convenience

Duurzaamheid – Vion Food Service en haar twee zusterbedrijven Salomon FoodWorld en FVZ Convenience hebben op basis van het terugdringen van de CO2-uitstoot de toekenning gekregen van de Lean & Green Award.  De bedrijven wisten de uitstoot in het logistieke proces met bijna 25% te verminderen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid