Petrolondernemer Trumpi start lunchroom Trumpi Time


Lunchroom – Trumpi Time, zo heet de nieuwste bedrijfsactiviteit van de familie Trumpi, een koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. Donderdag 1 april ging de eerste lunchroom aan de Nieuwe Haagdijk open in Breda. 1 mei volgt de tweede vestiging aan de Nieuwe Kadijk, eveneens in Breda.

De locatie aan de Nieuwe Haagdijk gaat gerund worden door de jongste dochter van Nandor,  Kimber Trumpi. Nandor en Kitty Trumpi gaan zelf de locatie aan de Nieuwe Kadijk doen. Naast belegde broodjes, ambachtelijk room- en sorbetijs en koffie van Cook & Boon krijgen de locaties ook nog een assortiment van tosti’s en wraps. Vooralsnog uitsluitend om mee te nemen, als gevolg van de coronamaatregelen. Trumpi Time is 7 dagen per week open voor gasten van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Foodervaring

De naam Trumpi is in Breda geen onbekende. Meer dan 60 jaar is de naam verbonden geweest aan de petrolsector. De shops van de twee tankstations gevestigd aan de Zwijnsbergenstraat en de Teteringsedijk behoorden tot voorbeelden binnen de sector. In deze locaties is veel ervaring opgedaan met de verkoop van belegde broodjes en ander foodartikelen.

Op 1 juli 2020 verhuurde Nandor Trumpi zijn beide locaties aan OK Nederland. Dat zorgt er voor dat hij de handen vrij heeft voor nieuwe initiatieven. Hij is niet de enige tankstationondernemer die mogelijkheden ziet buiten de petrolsector. Ook ondernemer Rob van Herpen is naast zijn Hanex-tankstationlocaties gestart met een cateringconcept The Villy in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

OK-netwerk gaat samenwerken met Menuez

Tankstation – Het snelgroeiende netwerk OK-tankstations gaat alle alle gepersonaliseerde communicatie- en marketingmiddelen onderbrengen bij Menuez International. Dit Brand Management Platform gaat het hoofdkantoor en de bijna honderd aangesloten stationslocaties met het beeldmateriaal en de marketingkalender ondersteunen bij het vergroten van de zichtbaarheid en de verkoop van het assortiment.

Lees bericht



Bakery Café Kottier wordt Trumpi Time XL

Lunchroom – Trumpi Time, de lunchroomformule van voormalig tankstationhouder Trumpi in Breda, krijgt een derde locatie. De locatie komt op de plaats waar Bakery Café Kottier is gevestigd. Vanwege de oppervlakte van de locatie gaat het een Trumpi Time XL worden.

Lees bericht

Chiqueolatte opent achtste vestiging in Den Haag

Formulenieuws - Chiqueolatte aan het Lange Voorhout in Den Haag is geopend. Het wordt de derde vestiging die in 2021 open gaat in Nederland en zet de teller van alle Chiqueolatte’s wereldwijd op acht. Chiqueolatte heeft vestigingen in Nederland, Luxemburg, Chicago (VS) en Dubai (VAE).

Lees bericht



Trumpi Time opent tweede locatie in Breda

Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid