Pide-picknickkleed bij KFC-bucket-bestelling via Deliveroo


Foto bij: beeld ©LNDWstudio

Actie - Deze week is in Nederland het Pride-week. Om, ondanks het aflasten van Pride-parades en  evenementen in Amsterdam en andere steden, toch support aan de LGBTQI+-gemeenschap te tonen komen de twee bedrijven met een limited edition Pride-picknickkleed.

Ook stelt Deliveroo het platform beschikbaar voor donaties aan LGBTQI+-organisaties Stichting COC Amsterdam en Veilige Haven.

Elk jaar komen honderdduizenden mensen van over de hele wereld samen bij de grachten in Amsterdam om Pride te vieren en met de kleuren van de regenboog hun steun te betuigen aan de LGBTQI+-gemeenschap. Door het afgelasten van events wegens COVID-19 is dat dit jaar niet mogelijk. Vandaar dat KFC en Deliveroo een andere manier zochten om hun steun te betuigen. Klanten die een speciale ‘diversity bucket’ bestellen met een actiecode (KFCPRIDE) kunnen in het bezit komen van het limited edition Pride-picknickkleed, dat speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen door grafisch ontwerper Leyla Ali.

Naast deze actie voegt Deliveroo ook de mogelijkheid tot doneren toe aan hun platform. Hierbij hebben klanten die hun eten bestellen de optie om € 1, € 2, € 5 of € 10 te doneren aan een van de LGBTQI+-organisaties: Stichting COC Nederland of Veilige Haven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht


KFC en streetwear merk Banlieue brengen samen collectie uit

Formulenieuws - KFC en het Rotterdamse streetwear merk Banlieue brengen samen een exclusieve collectie uit. Centraal in de capsulecollectie staat het herkenbare design van het populaire merk Banlieue. De collectie bestaande uit een iconische herbruikbare KFC + Banlieue bucket en KFC + Banlieue t-shirt is vanaf dinsdag te koop.

Lees bericht

KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid