Pide-picknickkleed bij KFC-bucket-bestelling via Deliveroo


Foto bij: beeld ©LNDWstudio

Actie - Deze week is in Nederland het Pride-week. Om, ondanks het aflasten van Pride-parades en  evenementen in Amsterdam en andere steden, toch support aan de LGBTQI+-gemeenschap te tonen komen de twee bedrijven met een limited edition Pride-picknickkleed.

Ook stelt Deliveroo het platform beschikbaar voor donaties aan LGBTQI+-organisaties Stichting COC Amsterdam en Veilige Haven.

Elk jaar komen honderdduizenden mensen van over de hele wereld samen bij de grachten in Amsterdam om Pride te vieren en met de kleuren van de regenboog hun steun te betuigen aan de LGBTQI+-gemeenschap. Door het afgelasten van events wegens COVID-19 is dat dit jaar niet mogelijk. Vandaar dat KFC en Deliveroo een andere manier zochten om hun steun te betuigen. Klanten die een speciale ‘diversity bucket’ bestellen met een actiecode (KFCPRIDE) kunnen in het bezit komen van het limited edition Pride-picknickkleed, dat speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen door grafisch ontwerper Leyla Ali.

Naast deze actie voegt Deliveroo ook de mogelijkheid tot doneren toe aan hun platform. Hierbij hebben klanten die hun eten bestellen de optie om € 1, € 2, € 5 of € 10 te doneren aan een van de LGBTQI+-organisaties: Stichting COC Nederland of Veilige Haven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDeliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees bericht

Tweede Spar City met The Tosti Club-module open

Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Lees bericht


Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell

Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien...

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid