Pide-picknickkleed bij KFC-bucket-bestelling via Deliveroo


Foto bij: beeld ©LNDWstudio

Actie - Deze week is in Nederland het Pride-week. Om, ondanks het aflasten van Pride-parades en  evenementen in Amsterdam en andere steden, toch support aan de LGBTQI+-gemeenschap te tonen komen de twee bedrijven met een limited edition Pride-picknickkleed.

Ook stelt Deliveroo het platform beschikbaar voor donaties aan LGBTQI+-organisaties Stichting COC Amsterdam en Veilige Haven.

Elk jaar komen honderdduizenden mensen van over de hele wereld samen bij de grachten in Amsterdam om Pride te vieren en met de kleuren van de regenboog hun steun te betuigen aan de LGBTQI+-gemeenschap. Door het afgelasten van events wegens COVID-19 is dat dit jaar niet mogelijk. Vandaar dat KFC en Deliveroo een andere manier zochten om hun steun te betuigen. Klanten die een speciale ‘diversity bucket’ bestellen met een actiecode (KFCPRIDE) kunnen in het bezit komen van het limited edition Pride-picknickkleed, dat speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen door grafisch ontwerper Leyla Ali.

Naast deze actie voegt Deliveroo ook de mogelijkheid tot doneren toe aan hun platform. Hierbij hebben klanten die hun eten bestellen de optie om € 1, € 2, € 5 of € 10 te doneren aan een van de LGBTQI+-organisaties: Stichting COC Nederland of Veilige Haven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDeliveroo komt met ‘coole picknick-tas’

Bezorgdienst – Inspelend op het warme weer de komende dagen biedt Deliveroo picknick-liefhebbers de mogelijkheid de hapjes en drankjes koud te houden in het park of op het strand. De bezorgdienst introduceert namelijk eigen thermische koeltas in picknick-formaat.

Lees bericht

US Foods gaat speciaal werk maken van ‘ghost kitchens’

Buitenland – Het Amerikaanse foodservicebedrijf US Foods gaat een aparte divisie opzetten voor ‘ghosts kitchens’, keukens waar uitsluitend wordt gewerkt voor het bezorgen van maaltijden. Het bedrijf wil er op die manier voor zorgen dat restaurants nog meer werk kunnen maken van hun bezorg- en afhaalmogelijkheden.

Lees bericht
Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid