PLUS introduceert 17 verse 'chefkok'-maaltijden


Supermarkt -  PLUS introduceert vanaf deze week 17 verse kant-en-klaar maaltijden ‘Uit de keuken van PLUS’, die gekookt zijn door chefkoks. Hiermee wil de supermarktketen oplossingen bieden voor klanten die op zoek zijn naar eenvoudige en verse avondmaaltijd.

Minder moeite in de keuken, maar wel graag kwalitatief en vers eten. Dat is wat PLUS met de maaltijden beoogt voor de werkenden die weinig tijd hebben op dit momnt, zoals bijvoorbeeld zorgmedewerkers.

Authentiek

De nieuwe verse kant en klaar maaltijden zijn gebaseerd op authentieke recepturen, bestaan uit goede ingrediënten en worden vers gepresenteerd. De maaltijden zijn gevarieerd samengesteld én gekookt door echte chefkoks. Het maaltijdassortiment is onderverdeeld in vier segmenten: de Wereldkeuken, de Hollandse-, Oosterse en Italiaanse Maaltijden en sluiten aan bij de seizoenen. Ginette Ykema, senior category manager bij PLUS Retail: “Ik ben erg trots op deze lancering omdat we niet alleen gemak aanbieden met deze maaltijden maar ook scherp hebben gekeken naar de voedingswaarde ervan.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht


Verkoop Fairtrade producten stijgt met 6%

Fairtrade - In 2022 steeg de verkoop van producten met het Fairtrade keurmerk op de Nederlandse markt met 6% ten opzichte van vorig jaar. In foodproducten was de stijging 8%. Als gevolg van deze volumestijging ontvingen boeren en arbeiders in Afrika, Latijns-Amerika en Azië een hogere Fairtrade premie. De premie lag in 2022 16% hoger dan het voorgaande jaar.

Lees bericht

Groei Fairtrade-producten zorgt voor hogere premie boeren

Impact - Boeren en werknemers in Afrika, Azië & Latijns-Amerika hebben in 2022 een hogere premiebijdrage ontvangen van Fairtrade Nederland. De uitgekeerde premie lag vorig jaar 16% hoger dan het jaar er voor. De verhoging was mogelijk door de groei van het aantal Fairtrade-producten in Nederland.

Lees bericht

Boon Food Group neemt twee Coop supermarkten over

Formulenieuws - Boon Food Group B.V. te Dordrecht heeft overeenstemming bereikt met Coop en de familie Schouten in Uddel over de overgang naar Boon’s Markt. Tevens heeft Boon Food Group overeenstemming bereikt over de overname van de Coop in Stompwijk ( gemeente Leidschendam). Hier zal een Boon’s Dagmarkt gevestigd worden.

Lees bericht


PLUS en Coop voortaan één bedrijf

Supermarkten - De fusie tussen PLUS en Coop, die afgelopen september 2021 werd aangekondigd, is nu bekrachtigd. Vanaf maandag vormen de twee supermarkten samen één nieuwe coöperatie onder de naam PLUS.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid