Prestop introduceert semi-outdoor bestelzuil


Bestelzuil die eenvoudig van binnen naar buiten is te verplaatsen

Bestelzuil - Prestop heeft recent een nieuw product toegevoegd aan hun portfolio: de semi-outdoor bestelzuil. De bestelzuil kan ingezet worden in ruimtes met veel glas, onder een overkapping of in een eventtent.

De kiosk is voorzien van vier geremde wielen en kan eenvoudig verplaatst worden. De bestelzuil is bovendien voorzien van een dakje zodat enkele druppels regen geen schade veroorzaken. Tevens zorgt het dakje ervoor dat het scherm gedeeltelijk wordt afgeschermd tegen invallend licht van boven. De voorzijde van de zuil is volledig van glas en gemakkelijk schoon te maken. Alexander Aelberts, CEO van Prestop: “Met de semi-outdoor bestelzuil lossen we een probleem op van ondernemers die hun klanten buiten al willen laten bestellen, zodat er geen lange wachtrijen ontstaan. Prestop ontwikkelde daarop een bestelzuil voor zowel binnen als buiten.

Volledige traject

Prestop is producent van bestel- en informatiezuilen, touchtafels en andere interactieve oplossingen en bestaat al 26 jaar. Het bedrijf verzorgt het volledige traject, van bouw van de zuil, installatie van de software, tot de plaatsing en installatie op locatie.

Bron: Prestop/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NTF ontwikkelt nieuwe bestelzuil

Introductie – Een groter scherm, meerdere varianten van de bestelzuil en een ingebouwde scanner. Dat zijn enkele aanpassingen die Next to Food (NTF) in de nieuwste bestelzuilen heeft aangebracht. De nieuwe bestelzuil is zogezegd nog meer te customizen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid