ProFri haalt met Rational 50-ste partner binnen


Het gebouw van Rational in Hengelo waar ProFri op maandag 13 november ook te gast is met het jaarlijkse Frituurwereld Event

Cafetaria – Vakvereniging ProFri haalde onlangs met Rational de vijftigste partner binnen. ProFri-directeur Frans van Rooij ziet de mijlpaal als signaal dat er steeds meer herkenning en erkenning komt voor de inzet die de vereniging levert voor de frituurbranche.

Rational uit Hengelo is  een bedrijf dat gespecialiseerd is in apparatuur voor de professionele keuken. Van Rooij is blij met de ondersteuning. “ProFri bestaat inmiddels 12 jaar. We merken dat de vereniging steeds meer wordt herkend en erkend wat wij doen voor de duizenden cafetaria’s, snackbars en andere frituurzaken in ons land.”

Nieuwe partners

Naast Rational, waar ProFri op maandag 13 november ook te gast is met het jaarlijkse Frituurwereld Event, hebben zich recent ook Conpax (duurzame disposables), Mocca d’Or (koffie en benodigdheden), sausdispenser Bereila, Rabopak (producent van papieren snackverpakkingen), Friethoes (verse friet leverancier), S-Fry Future Frying (voor de overstappers naar elektrisch frituren) en de New Packaging Group aangesloten. Volgens Van Rooij draagt ProFri’s platform Frituurwereld toenemend bij aan de brede bekendheid van het werk van de vakvereniging én het facilitaire partnerbedrijf het Nederlands Frituurcentrum in Veldhoven.

Bron: ProFri/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodsector blij met uitblijven strenge controle verpakkingsregels

Politiek – CBL en branchevereniging ProFri voor professionele frituurders zijn blij met de uitspraak van demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over het in de ijskast zetten van de controles op de nieuwe verpakkingsregels. Zij heeft besloten dat deze weliswaar blijven, maar dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) ze niet streng gaat controleren. Ook het...

Lees bericht


Frans van Rooij vertrekt als directeur ProFri

Persoonlijk – Frans van Rooij, directeur van branchevereniging ProFri, heeft tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging voor professionele frituurders, bekendgemaakt dat hij al zijn functies neerlegt. Een opvolger is nog niet gevonden.

Lees bericht

Vakbeurs Foodspecialiteiten blijft inspireren

Vakbeurzen – Kaassoorten waren er in overvloed, maar de Vakbeurs Foodspecialiteiten in de Expo Houten biedt nog zoveel meer voor wie op zoek is naar onderscheidende producten. Twee dagen lang konden foodspecialisten zich oriënteren op de markt voor fijne vleeswaren, tapas, wijnen en andere specialiteiten. Een beurs voor fijnproevers.

Lees bericht

Ook veel ondernemers dupe faillissement Hagu

Faillissement – Het faillissement van groothandel Hagu treft ook veel ondernemers. Dat laat vakvereniging ProFri weten, die door meerdere bezorgde leden is gebeld. Het gaat vooral om ondernemers die vooraf artikelen besteld en betaald hebben en die later zouden worden afgeleverd.

Lees bericht


Eetwinkel Selissen in Boxtel krijgt keurmerk Goed Gefrituurd

Cafetaria - Het vak- en bakmanschap van Eetwinkel Selissen in Boxtel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Onderneemster Jorien van der Pasch (34) kreeg het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd door ProFri-directeur Frans van Rooij.

Lees bericht

Kritiek ProFri bij aftrap overheidscampagne Minder Wegwerpplastic

Verpakkingen – De bewustwordingscampagne 'Supporter van Schoon' over het verminderen van het gebruik van eenmalig plastic, heeft niet de steun van ProFri. De campagne is woensdag door Staatssecretaris Vivianne Heijnen van Milieu ludiek afgetrapt door een bakje friet te laten vullen in een zelf meegenomen bakje. De vakvereniging van frituurders heeft belangrijke bezwaren tegen wijze waarop wordt gecommuniceerd in de campagne.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid