Recordaantal bezoekers bij Gastvrij Rotterdam


Beurzen – De 7e editie van Gastvrij Rotterdam trok volgens de organisatie 16.303 vakbezoekers. Een stijging van 14,3% ten opzichte van de editie vorig jaar en het hoogste aantal ooit. Naast diverse ‘themapleinen’ kende de horecabeurs zo’n 150 wedstrijden, uitreikingen, proeverijen en demonstraties. Bij de vakwedstrijden ook finales, zoals de World Cup Oyster Opening, de Nederland Finale van de Bocuse d'Or, de Young Chef Award, de AD Gouden Pollepels en Het Glazen Kalf. De beurs werd afgelopen maandag officieel geopend door Thérèse Boer en Herman den Blijker. Nieuwe themapleinen dit jaar waren het Horeca Netwerk Meet up Paviljoen, het Cocktails & Beans Paviljoen en het Vegan Taste Lab. Winnaar van de Nederlandse finale Bocuse d’Or werd Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn in juni 2020. En chefkok Anti Lepik uit Estland wist bij de Oyster Opening Wold Cup 2019 te imponeren door in een tijd van 2.34 minuten 30 dertig platte Zeeuwse oesters vakkundig te openen. Gastvrij Rotterdam 2020 De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 21 tot en met woensdag 23 september 2020 in Rotterdam Ahoy. Bron: @FoodClicks Beurzen – De 7e editie van Gastvrij Rotterdam trok volgens de organisatie 16.303 vakbezoekers. Een stijging van 14,3% ten opzichte van de editie vorig jaar en het hoogste aantal ooit. Naast diverse ‘themapleinen’ kende de horecabeurs zo’n 150 wedstrijden, uitreikingen, proeverijen en demonstraties. Bij de vakwedstrijden ook finales, zoals de World Cup Oyster Opening, de Nederland Finale van de Bocuse d'Or, de Young Chef Award, de AD Gouden Pollepels en Het Glazen Kalf. De beurs werd afgelopen maandag officieel geopend door Thérèse Boer en Herman den Blijker. Nieuwe themapleinen dit jaar waren het Horeca Netwerk Meet up Paviljoen, het Cocktails & Beans Paviljoen en het Vegan Taste Lab. Winnaar van de Nederlandse finale Bocuse d’Or werd Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn in juni 2020. En chefkok Anti Lepik uit Estland wist bij de Oyster Opening Wold Cup 2019 te imponeren door in een tijd van 2.34 minuten 30 dertig platte Zeeuwse oesters vakkundig te openen. Gastvrij Rotterdam 2020 De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 21 tot en met woensdag 23 september 2020 in Rotterdam Ahoy. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HorecaEvenTT verplaatst naar april 2021

Beurzen - De komende 14e editie van het driedaagse HorecaEvenTT in Assen wordt verplaatst van februari naar april 2021. In overleg met verschillende betrokkenen is dat besloten. De organisatie wil van 19 tot en met 21 april alsnog de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland verantwoord kunnen organiseren.

Lees bericht


Horecava eenmalig als Horecava Limited

Beurzen – De horecabeurs Horecava had al aangekondigd te komen met een hybride variant, maar laat nu weten dat dit event eenmalig als Horecava Limited van start gaat. Het wordt een speciale, kleinschalige beurs, die gedeeltelijk live en virtueel wordt gehouden.

Lees bericht

Gaia Green Award en Wijnvrouw bekendmaking tijdens Gastvrij Rotterdam Special

Event - Op 22 september vond in Rotterdam Ahoy de Gastvrij Rotterdam Special plaats. Tijdens de netwerkbijeenkomst werden de Gaia Green Awards uitgereikt, werd Magda van der Rijst uitgeroepen tot Wijnvrouw van het Jaar en blikte de managing director van de beurs, Robert Melaard met Robèr Willemsen, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, vooruit op de toekomst van de beurs en...

Lees bericht

Horecabeurs BBB Maastricht 2020 gaat toch niet door

Beurzen - De organisatie van de BBB Maastricht laat weten dat de oudste horecavakbeurs van Nederland voor het eerst in 66 jaar niet doorgaat. De beurs slaat deze editie over en wordt pas weer gehouden in oktober 2021. De plannen om de beurs toch doorgang laten vinden waren al in een vergevorderd stadium.

Lees bericht



Alcoholaanbod steeds vaker vegan

Verduurzamen – Wijn, bier en sterke drank zijn steeds vaker vegan, hoewel dat niet altijd wordt vermeld op het etiket op de fles . Volgens ProVeg is bij het grote publiek ook vaak niet bekend dat alcoholische dranken niet altijd vegan zijn. Dierlijke producten worden vooral ingezet om de drank te filteren.

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid