Restaurant Hemel & Aarde krijgt er een wijnbar bij


Artist impression van de wijnbar Hemel & Aarde

Horeca - Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een bijdehand jong zusje bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar.

De ruimte was er al, alleen diende die als opslagruimte voor wijnen. Maar na verder brainstormen over de vraag wat er met die ruimte gedaan kan worden, ontstond het plan om een zusje voor ’t restaurant te creëren in de vorm van een wijnbar.

Wijnbar Hemel & Aarde volgt dezelfde filosofie als het restaurant: verfijnde kwaliteit, creativiteit en veel persoonlijke service. “In de wijnbar gaat het team net wat rebelser om met dat gedachtegoed. Wijnbar Hemel & Aarde is high-end maar toegankelijk. Elegant en toch funky. Stijlvol maar eigenzinnig”, zo laat het team weten. Het sommeliersteam van Hemel & Aarde maakt de wijnbar een plek die staat voor kwaliteit, maar waar gasten toch relaxed blijven zitten om zich nog een extra glas bij te laten schenken.

Het team van Wijnbar Hemel & Aarde verzamelt in de wijnbar flessen van over de hele wereld. Uit de klassieke gebieden, maar juist ook uit de meer onontdekte wijnregio’s. Net als het restaurant volgt de bar op het menu de seizoenen. Wijnen veranderen met de jaargetijden mee. Net als de bites en snacks uit de keuken van Hemel & Aarde’s chef Rene van der Weijden.

Bron: Hemel & Aarde/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees berichtSteeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid