Restaurant NENI lanceert productlijn voor supermarkten


Foodservice - Het Amsterdamse restaurant NENI ligt vanaf deze week met zes eigen producten in de schappen van elf Albert Heijn-winkels in Amsterdam, Utrecht en Pijnacker. NENI is een restaurant met verschillende vestigingen in Europa waar verse en authentieke oostmediterrane gerechten worden gemaakt.

NENI opende vier jaar geleden in de hoofdstad met de producten als baba ganoush, falafel en sabich. Het restaurant staat voor de Oost-mediterrane keuken en eetervaring gepresenteerd door de familie Molcho. De naam is samengesteld uit de initialen van Nuriel, Elior, Nadiv & Ilan, de vier zonen van keukenvirtuoos Haya Molcho.

Voor de supermarkt heeft NENI nu een aantal smeersels en salades gecreëerd. Dit assortiment bestaat uit hummus rode biet & mierikswortel, hummus olijfolie & kikkererwten, baba ganoush, Oosterse belugalinzensalade, kikkererwtensalade en bulgursalade met linzen. De producten zijn in te zetten voor op de borreltafel of als bijgerecht bij de lunch of het avondeten.

Na Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië is Nederland het 5de land waar de producten van NENI in supermarkten liggen.

Bron: NENI/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht


Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht





AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid